to były tylko zaczątki tego co zrobie w sobote dowiedziałem się sporo co do shadow od kolegów z wrocławia,pomoc ich była bezcenna dziękówka dla [list=1]
Wersja do druku
to były tylko zaczątki tego co zrobie w sobote dowiedziałem się sporo co do shadow od kolegów z wrocławia,pomoc ich była bezcenna dziękówka dla [list=1]
ale mi chodzilo wiecej fotek reszty..chyba ze tylko przod narazie zrobiles
narazie tylko przód i to tylko prowizorka fotki całości dam w następnym tygodniu.pozdrawiam
No no tylko takie zdjecia doklajaj w swoim temacie :P ;D
no tak..bo ktos pomysli ze zrobiles przedlifta :hah: :hah: :hah:Cytat:
Zamieszczone przez trolu
Hahah lubie cofac wyglad rocznikowo ;D
Ja już tobie nie podskocze dwójka dzieci im też musze robić lifta :D wiesz o co chodzi :x
$$$$$$$$$$$$$$$$pln.pozdrawiam
Trolu po prostu skasowałeś mnie w przedbiegach ..... full szacuneczek - wygląda pięknie - nie zaczepiać :)
hmm ciekawe czy do mojej by pasowalo.....z tymi czarnymi lampkami.....
cześć!
Wymieniłem swoją ślicznotkę i zmodernizowałem nieco.. założyłem ringi (Boss mi pomógł) wstawiłem końcówki wydechu - ładne podwójne kopytka ;) a w środku - skóra banan no i teraz mam 735 a nie 730. 97 rok.
jestem bardzo zadowolony z tych ringów (wziąłem w kolorze żółtym po wahaniach) ale widzę że to była dobra decyzja. Zrobię parę fotek to załączę.
Dla chętnych podaję tele. do gościa u którego zamówiłem moje "anielskie oczy" - 889 169 000.
Wiesław .... ale o co kaman ????????? ;D
tak żółte ringi są ok ... sam takich używam :D
Moze jeszcze ktos chce dolaczyc sie swoimi informacjami w moim temacie ;D ;D ;D
To ja zaraz wrzucę fotki swojej bo na myjni byłem dzisiaj :D :D
mniej wiecej jak wygladaja czerwone zaciski i czarno srebrna fela--
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.ph...d21debe#307975
zostane jednak przy ori zaciskach :)
:(
Czarny szatan nadchodzi ponownie .. :)
Dalszy ciąg nastąpi na dniach ;D
no wreszcie cos sie dzieje
No to jeszcze jedno ..
??? :D
Hak zamontował :)
Haha lampy diodowe a zderzaka brak bo lakieruje sie :P
Wstawka z uśmiechem miała tylko oznaczać ze stałem się agro wieśniakiem jak to mówią :what: :cool: ;D
im wiecej fotek tym lepiej... ;)
dawaj przod,dawaj przod :]
Mnie ledy nie podchodza bo wbijaja sie w dol tworzac literke L. Mega mi to nie pasi, ale CIEŃ jak najbardziej ;D Moze co do swiatel to sa w sprzedazy LED-y ktore swieca jak w ORI tylko na diodach.
Nie wiem , szczerze mowiac wszystkie ledy ktore ogladalem wygladaly tak samo ;D
Ta najwyzsza polke o ile mozna o tych mowic .. - znaczy sie poprostu ze sklepu bardziej zaufanego niz z allegro :)
Wieczorem postoje swieca kozak , jak stop sie pstryknie to juz wogole :)
Zrobie zdjecia wieczorem ale to i tak nie odda efektu ..
Na wiecej zdjec zapraszam w sobote .. lub wtorek ..
Zalezy czy sebek cos wymysli i wywiaze sie z pierwszej umowy czy niestety dopiero po weekendzie - trzymajcie kciuki bleaa
mi sie bardzo podobaja takie jak sa w e39..neony.. ale niestety do e38 takich nie ma.. sa takie podobne ale jakies krotkie.. :?
Ja jestem na tak (te z e39)....Nawet bardzo na tak ,lecz (dawałem kiedyś fotki ) faktycznie Krzychu są za krótkie ...... może się skuszę kiedyś ..... ;D
Te z E39 tez mi się podobają ..
Ale jak je założyłem odpaliłem to powiem wam ze te co Anatol wrzucał na zdjęciach wyglądało jako tako .. Po założeniu odpaleniu kupa totalna ..
Myśle ze jak złoze auto do kompletnej kupy czyli na dniach zrobie wam zdjęcie to wam się spodoba razem z tymi ledami :P
Krzychu mam do Ciebie teraz pytanie pomocnicze ..
Auto stawiać na glebe równa ? czyli żeby auto miało przód z tyłem w równej lini , czy postawić przód niżej a tył trochę wyżej , aby tak fajnie wbijała się w ziemie :> :P
kurde ciezkie pytanie ...zalezy ile podniesc tyl itp.. moim zdaniem sprobuj tak aby opony byly prawie na rowni z blotnikiem..i tyl i przod..wtedy uzyskasz efek lekkiego klina..i bedzie git.. nie podoba mi sie jak tyl jest wysoko a przod nisko.. musi miec to smak..ale przeciez zaleta gwintu to taka ze mozesz sobie ustawiac co tydzien inaczej ;)
OK jak juz dostane to bede myslec .. Tylko wez tu wyczuj kiedy bedzie opona rowno z nadkolami :P
Nalewaruje sie przy ustawianiu haha ;)
Jutro odbieram chyba juz od lakiernika ..
mówicie o tych na styl e39 :
http://images31.fotosik.pl/368/c2db4d49165d592a.jpg
krótkie :)
te zdjecie nie oddaja tego co powiedzialem ze sa krotkie... a moze juz produkuja dluzsze neony... nie wiem.. ale te co ja widzialem sa ..krotkie :/
Nie produkuja :P
Poprostu od boku tak widac :)
witka gleba i jeszcze raz gleba :D :D :D :D :D :D
Olejku masz takie czy tylko foto ???
W sumie fajnie to wyglada. Ciekawe jak będzie z żywotnością tych neonów :)
Cytat:
Zamieszczone przez spaikowy
Juz na dniach miala byc jutro .. no ale .. ehh
Bedzie do odbioru we wtorek :( oby..
tylko fotkaCytat:
Zamieszczone przez Anatol
Ja takowe mam i jestem zadowolony :)
stop jest na diodach...
http://img367.imageshack.us/img367/8833/e395kk0.th.jpg
http://img516.imageshack.us/img516/7526/e393ef3.th.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/3...4galen9.th.jpg
:]