http://moto.allegro.pl/item978634603...er_zawias.html Wiem że to long ale pojadę zobaczyć jeśli mi się spodoba to przemyśle to czy jej nie kupić . Szkoda ze to long :( :P
Wersja do druku
http://moto.allegro.pl/item978634603...er_zawias.html Wiem że to long ale pojadę zobaczyć jeśli mi się spodoba to przemyśle to czy jej nie kupić . Szkoda ze to long :( :P
Jak za 40 tyś to ta moja się chyba lepiej prezentuje. Ten wydech i felgi... :x Ciekawe czy auto jest z US czy tylko klapa wymieniana. Poza tym to jest 98r, więc powiedział bym że całkiem sporo sobie koleś woła. Jeszcze bez negocjacji. Więc rozumiem że auto jest w stanie perfekcyjnym i po prostu nie ma na czym zejść z ceny. A nie ma ani stolików, ani multipodłokietnika... Ja rozumiem że koleś sporo wywalił na te ekrany i odtwarzacze, ale takie inwestycje raczej się przy odsprzedaży nie zwracają. Jeszcze gustownie kable od ekranów na wierzchu puścił :] Ciekawe czemu zdjęć przodu nie dał, a te tylnej kanapy to też są takie jak by je w biegu robił. 350KM, 120tyś przelotu :hah: I co z drewnem, bo z tego co widzę to ma pakiet, a rączki jakoś są plastikowe....
A co Ci w longu nie pasuje? Ja w życiu innej wersji 7er nie kupię jak longa
Jestem w Bytomiu prawie codziennie ale nigdy nie widziałem tego autka. Moim zdaniem jest sprowadzony ze Stanów. A jeżeli ze Stanów to na 90% miał jakieś blachy klepane.Cytat:
Zamieszczone przez adrianfuterski
Zobacz, może akurat będzie w porządku.
Może zdjęcie jest jakieś krzywe, albo ja mam koślawe oko, ale wydaje mi się, że na 1 foto lewa strona jest wyżej od prawej. Albo w ogóle jest tył jakiś przetrącony... Jakoś krzywo mi się to wszystko widzi
na zdjęciu widać że końcówki wydechu z lewej strony są wyżej a z prawej niżej i to daje taki efektCytat:
Zamieszczone przez Jey
Zanim pojedziesz ją oglądać to niech ci vin poda i wrzuć go tu to ci sprawdzą.
http://bezwypadkowe.net/f69/
Nie, to nie wydech. Sama linia zderzaka idzie jakoś tak dziwnie krzywo. Moim zdaniem ma coś nie teges z tyłem. Na pewno temat do gruntownego sprawdzenia. Może była walona, może amortyzator nie trzyma, a może po prostu koleś takie artystyczne zdjęcie zrobił. Poza tym taki niski przebieg, a po szczątkowych zdjęciach skóry powiedział bym że ma tak ze 3 razy tyle :]
Adrian, jak masz ją oglądać, to ja na prawdę był bym bardziej za tą co Ci wcześniej podawałem
http://moto.allegro.pl/item975076186..._szukanie.html
A bez problemu mogę po świętach podskoczyć i ją obejrzeć. Auto 2 lata młodsze, równie dobrze wyposażone, ze zdjęć wygląda jakoś tak przyjemniej i do negocjacji.
Jeśli mógłbyś ją zobaczyć byłbym bardzo wdzięczny . Ja pojadę ta zobaczyć w końcu mogę tylko zobaczyć a nie muszę brać :] Jak to za każdym razem bywało . Prosił bym cie też o dowiedzienie się jaka tam jest dokładnie opcja i jak najwięcej o tym autku . jeszcze raz z góry wielkie dzięki .
Więc wróciłbym do tematu tej oto 750 http://moto.allegro.pl/item975076186..._szukanie.html
Byłem dzisiaj ją oglądnąć i tak:
Co do wyposażenia:
Telefon, navi + TV 4:3 bo auto jest z maja 2000r + telewizor na tył, PDC, SEDC, DSC, Aktiv + Kontursitze w skórze Buffalo, DSP, klimatronic 3 strefowy, podwójne szyby, szklany szyber, tylna roleta w prądzie + boczne, 10 poduszek, klapa hydrauliczna, kanapa w prądzie z pompowaniem i podgrzewaniem, kierownica zwykła multi z grzaniem, sterowanie głosowe, pamięć do bram garażowych, czujnik deszczu, pakiet drewniany, pakiet oświetleniowy (wnętrze + klamki), standardowo jak to w 750 deska i boczki w skórze, rączki skórzane, koła letnie 19" styling 176 + zimówki chyba 17". W środku oczywiście wszystkie przyciski, przełączniki etc sprawne. Z mankamentów wnętrza to dopatrzyłem się urwanego wichajsterka którym się zaciąga roletę w drzwiach za kierowcą, kilka otarć tapicerki na drzwiach (drobnostki a auto przecież nie jest nowe), poza tym wsio wygląda ok. Skórę na pewno przydało by się odświeżyć i nawilżyć bo jest wysuszona. Fotel kierowcy widać ze trochę wysiedziany (mój miał 100tyś km więcej a był w lepszym stanie), ale na pewno nie można powiedzieć że jest zniszczony. Właściciel swoje waży, więc to tez na pewno zrobiło swoje. Po prostu trzeba je gruntownie odświeżyć i posłużą jeszcze wiele lat. W końcu to Buffalo :) Do zrobienia pixele na BC.
Z zewnątrz- ciężko było dogłębnie sprawdzić stan lakieru bo trochę padało, ale ze wstępnych oględzin jest ok. Żadnych większych uszkodzeń, na masce standardowo kilka odprysków na przodzie. Pan się przyznał że wymieniany był tylni zderzak bo ktoś wjechał (stary zderzak ma do wglądu) i przedni narożnik od pasażera był lekko puknięty. Śladów napraw nie widać, więc wszystko raczej jest porządnie naprawione. Listwy na drzwiach i wokół szyb ładne, nieporysowane, siedzą jak należy. Wykończenie wokół szyb czarne na wysoki połysk. Jeden wkład lusterka jest brązowy, drugi niebieski- tak przyjechało ponoć z Niemiec. Drewno na tunelu środkowym można by zdjąć i przepolerować, reszta jest ok. Ostatnia faktura z 22 lutego na ponad 4 tyś- wymienione mnóstwo pierdół: jakieś wężyki, elementy zawieszenia i układu kierowniczego (wahacze tył, drążki itp, oleje i różne takie). Auto jeździ super, silnik ciągnie tak jak to na V12 przystało, wygląda na to że jest wsio ok. Zawias i układ kierowniczy też malina (na tyle na ile można to ocenić po przejażdżce). Jedyna rzecz jaka mnie zaniepokoiła to lekkie szarpanie skrzyni. Działo się to przy odpuszczeniu gazu, zwłaszcza przy niższych prędkościach i nie za każdym razem. Wskazywało by to na pęknięte gumowe sprzęgło skrzyni biegów- jeśli tak to koszt ok 400-450zł + wymiana. Poza tym na prawdę nie bardzo było się do czego przyczepić. 2 amory SEDC wymienione jakiś czas temu na nowe. Pan jeździł tym autem od 2006r. i widać że raczej nie oszczędzał na częściach. Teraz kupił F02 750 :) Auto serwisowane w M-cars Kraków lub AOH Jałocha w Krzywaczce. Nie ma najmniejszego problemu ze sprawdzeniem auta na serwisie- sugerował bym podjechanie do AOH do Krzywaczki- jak dla mnie najlepszy serwis BMW w okolicy, a z Wadowic to 20-30 minut. Z resztą facet mówił że bez problemu można tam podskoczyć. Cena wyjściowa 40tyś do negocjacji. Myślę że spokojnie do zbicia na 37 nawet jeśli będzie wszystko ok (jakieś pierdoły się zawsze znajdą).
Podsumowując- jeśli jeszcze nie kupiłeś auta, to weź się niem poważnie zainteresuj i może zainwestuj w sprawdzenie go w serwisie, bo moim zdaniem to dobra okazja. Poza tym do Wadowic masz 100km...
No piękna inspekcja Jey :) teraz adrian ma już przynajmniej jedno autko sprawdzone i do wzięcia. Do dzieła kolego a potem pochwal się zakupem :D