Cytat:
Zamieszczone przez sz4l0ny
też mi się podoba,widać jest zadbana
Komplet skór można już za dobrą kasę kupić,tak więc temat do ogarnięcia ;)
Wersja do druku
Cytat:
też mi się podoba,widać jest zadbana
Komplet skór można już za dobrą kasę kupić,tak więc temat do ogarnięcia ;)
Ta druga byłaby chyba moim autem docelowym jak uda mi sie sprzedać E-38 bardzo ładna a brak skóry przeżyję :)
-ładna,ale już sprzedanaCytat:
Zamieszczone przez Zdzira 850I
Ta pierwsza trochę znam. Ciekna gruszki w tylnym zawieszeniu. Koles dostał ja w rozliczeniu. Miał zostawić dla siebie ale ..... Był gotowy oddać za 6 tys. Miał dać do komisu do zg ale nie wiem czemu nie oddał.
To chyba już kojarzę to auto. Początkowo była wystawioa w Zgorzelcu za 4 tys. potem kolejny właściciel chciał za nią już 6 tys. Każdy z nich przez tel twierdził że na aucie sie nie zna i za nic nie gwarantuje ani nic o nim nie wie.Cytat:
Zamieszczone przez rodzinabmw
Rozumiem że obecny sprzedający jest 3 właścicielem od tamtego czasu?
Auto ma kiere z e36 z kontrolką air bagu na dolnym ramieniu, co czyni je dość charakterystycznym, chyba że sie myle?
Być może. Nie pamiętam numerów rejestracyjnych. Ale w sulechowie to już drugi właściciel tej 7. Poprzedni ponoć kupił za grosze. Więc wszystko wskazuje na to że to ta sama 7 bo była w zgorzelcu.Cytat:
Po Waszych postach wydaję mi sę że E32 to tylko dla prawdziwego konesera. Jeżdżę z kolegą E65 co jakiś czas i mam do Was pytanko. Czy E38 chodź trochę przybliży mi taki luksus co jego "młodsza siostra"?
TakCytat:
Zamieszczone przez jacek04
Ile trzeba się liczyć z wydatkiem na jakąś ładną sztukę z początku produkcji ? Bo za E32 wnioskuję że około 8tysięcy
Między E39 a E60 jest przepaść.O 7 się nie wypowiem bo auta jak e65 nie miałem.Cytat:
Zamieszczone przez jacek04
Co do ceny E38 to za 10tys zł możesz już coś kupić.A czy taka E38 będzie się nadawać do jazdy to już inna bajka