oo 200 głosów, nieźle
Wersja do druku
oo 200 głosów, nieźle
Raczej porażka, 4200 było by nieźle. Niestety nasze hobby jest bądź co bądź nieco elitarne jak by nie patrzeć.Cytat:
Zamieszczone przez positiv
207 ha ha !! lubię siódemkę - to mój głos.
Jakoś mi się nie chce wierzyć że te kluby na czołówce tak całkiem bez oszukiwania po 1500 pkt w 1 dzień zebrały. Podobno w Neostradzie jak się odłącza kabel sieciowy i podłączy to jest nowe ip nadawane. Może oni tak robią.
Oczywiście, że tak - niektórzy mają zmienne IP - np po resecie modemu, a nawet po ponownym włączeniu komputera (wcześniej w neostradzie zmieniało się IP po przez wciśniecie odłącz/połącz) . Są też chyba programy do zmiany IP :D
Niedługo pierwsze miejsce będzie miał "Tarpan-Klub Kińdziochowo" :hah: :hah: :hah:
To by chyba podpadło gdybyśmy mieli więcej głosów niż użytkowników ;D
Glosy na te kluby leca w setkach na godzine.
Na stronie glosowania pisalo ze konkurs zaczal sie juz wczesniej ale niektore kluby wystartowaly roboty ktore oddawaly same glosy na ich klub.
Glosy wykasowano, kluby ktore to robily nie zostaly usuniete i zmieniono mechanizm oddawania glosow.
Nie wydaje mi sie jednak ze duzo to zmienilo.
Nie jest to raczej prawdopodobne ze w ciagu godziny dochodzi tyle glosow, mysle ze dalej dzialaja jakies skrypty ktore pracuja nad wynikami danych klubow, w sumie jak w prawdziwym zyciu i polityce ........ :)
Głos swój oczywiście oddałem, ale wiecie gdzie mam tego typu konkursy? Tak samo jak całą tą gazetę i poziom jej artykułów. Domyślcie się :D Wiadomo że wygra klub jakiegoś truchła typu golf :] Poza tym co to ma być, że frajerzy robią sobie skrypty i maszyny nabijają im dziesiątki głosów na godzinę, a ja z mojego kompa mogę oddać tylko jeden głos. A gdyby mój tata chciał zagłosować to co, ma sobie swój komputer zorganizować? Żenujące.
A najlepsze jest to "Po miesięcznym głosowaniu 5 fanklubów, które otrzyma najwięcej głosów, przejdzie do drugiego etapu plebiscytu, w którym specjalnie do tego celu powołana kapituła złożona z przedstawicieli redakcji tygodnika „Auto Świat” oraz niezależnych ekspertów, wybierze najlepszy fanklub motoryzacyjny roku. " Niezależnych ekspertów. Dobre sobie. Wali lewizną i układami na kilometr
no powiedzmy to sobie szczeze 7er nie jest dla zwyklego zjadacza chleba ktory swoj pojazd traktuje tylko jako sredek transportu.
a ze takich zjadaczy jest wiecej niz pasjonatow, to nic w tym dziwnego ze takie kluby beda mialy wiecej glosow.
wystarczy rzut okiem na allegro golfow ponad 8000 - bmw serii 7 846 sztuk.
Ja nawet nie liczę, że się w pierwszej 30 znajdziemy. W ch*** to mam. Chodzi mi o oszustwo tych wszystkich cweli z mega super hiper zajebist*** klubów golfa i innych wynalazków tego pokroju, które jak by zważyć, to więcej by wyszło szpachli, zenonów i gay looków niż blachy :] Poza tym głosować sobie może każdy, a wiadomo że na takie szroty jest więcej napaleńców niż na 7er. Dla mnie ten konkurs nie ma najmniejszego sensu, bynajmniej nie dla tego że nasz klub nie ma tam szans, bo na prawdę zwisa mi to. Sami sobie zrobimy wyczesany zlot (mam nadzieję, bo ostatnio temat coś ucichł). Chodzi mi o rozgłos jaki wokół tego robią (połowa znajomych ma na GG linki do swoich klubów), a tak na prawdę śmierdzi mi to jednym wielkim oszustwem, zarówno na etapie głosowania, jak i wyłaniania zwycięzcy z finałowej piątki. Cwaniactwo i układy. Komuna żyje :]