Napisales części. A przeciez elementy zawieszenia to tez części i to był tylko przykład. Nie ma sie co unosić. Kolega podjął decyzję ze nie kupuje E32 i nie uważam by dalsza polemika miala sens.Cytat:
Zamieszczone przez marek1132
Wersja do druku
Napisales części. A przeciez elementy zawieszenia to tez części i to był tylko przykład. Nie ma sie co unosić. Kolega podjął decyzję ze nie kupuje E32 i nie uważam by dalsza polemika miala sens.Cytat:
Zamieszczone przez marek1132
Kolejny gość który ma problemy z głową. A najlepsze jest te ze psa tez moze wystawic na sprzedaż. Zabawny facetCytat:
Zamieszczone przez jokerow750
Cytat:
Zamieszczone przez jokerow750
To wogóle jedzie????W e34 szału nie było...Chyba,ze obroty silnika kończą sie z pr.150Km/h
Napewno jedzie :cool: ma 115 km,więc zawalidrogą nie jest.A co ma powiedzieć kierowca 55 konnej "beczki" lub 75 konnej w124 w wersjach 200D,te auta też swoje ważą ;)
Koledze polecam vectre b z silnikiem 2,5 v6 :D choc i tutaj czesci zamienne nie sa najtansze ale silnik super
vectra b 2.5 v6 Leon masz racje silnik naprawde ładnie jezdzi mialem okazje ostatnio poganiac troche taka mielismy na warsztacie korciło siadłem i pojechałem naprawde wrazenia pozytywne :)
Ja taka mam jeszcze caly czas:D katuje ją katuje i nie da sie tego zajechac
mam to w wersji sport fabrycznie nizsze utwardzone zawieszenie naprawde daje frajde z jazdy
dodam ze moja kiedys zamykala nawet 260 km/h :shock: teraz bym sie bal :D
Vectra wbrew obiegowym opiniom nie taka zła fura. Z resztą, jak się znajdzie zadbany egzemplarz, to każde auto jest ok, nawet nubira :) Aczkolwiek wolałbym E34 niż pioruna.
Cytat:
Zamieszczone przez Leon740i
Spoko...tylko,ze liczniki w oplach strasznie przekłamują.Przykładowo vectra b 2.0i prędkość na zegarze 210km/h,sprawdzana w e36 na liczniku niecałe 190 ;).Raczej prędkość powyżej 260km/h w vectrze 2,5v6 jest nieosiągalna,prawie jak e34 m5!!!
Już lepiej z gps-a sprawdzić prędkość