panowie mam maly poslizg ,mam pytanie jes mozliwosc pzesuniecia spotkania o tydzien na 22,12??????????
Wersja do druku
panowie mam maly poslizg ,mam pytanie jes mozliwosc pzesuniecia spotkania o tydzien na 22,12??????????
Mi tam pasuje :)
Hmmm podejrzewam ,że większość będzie w szale przedświątecznym...
No nie. zlocik 22; 23 powrot; 24 śmierć od uderzenia wałkiem.
Cytat:
Zamieszczone przez maciek777
Z calym szacunkiem - ale to chyba nie jest dobry pomysl - przed sama wigilia.
Takie nagle zmiany w organizacji na pewno nikomu na zdrowie nie wyjda.
Krotko przed swietami - bedzie chaos na drogach (A4), w sklepach - juz nie mowie o Wroclawiu - Bielany itd.
Mi zmieniony termin nie pasuje - wtedy odpadam :?
@Trolu
gdybym mieszkal we Wroclawiu - to nawet na zlot z siedmiodniowy noclegiem bym sie pisal :D
@All
juz sie nie moge doczekac az termin na wiosne wylonimy - do tej pory glosowalo - jak sie nie myle 25 osob. Moze obstawimy zaklad ilu chetnych na prawde przyjedzie :D
Ja wchodze w taki zakład, a jaka wygrana ??? :D
Nie no 22-23 odpada....przynajmniej dla mnie. Ja najprawdopodbniej i tak bede tylko 15 w sobote i to do ok. 18 potem powrót niestety
Ale jak zaczniemy zlocik koło 10-11 to sie napatrze na Wasze twarzyczki :)
Co do Zlotu ogólnopolskiego to obstawiam koło 12-14 aut- napewno koszty będą wieksze niż na 2 Zlocie..odległość też wieksza
Ale może się myle...powiem tak każdy nowy uczestnik będzie mile widziany i chetnie poznam nowych fanatyków....jesli przyjedzie stara gwardia to wiem że będzie MEGA zlot :)
wsumie macie acie 22.12 toche puzno.stane na glowie zeby sie zjawic 15.12 .Pozdawiam
Wiem wiem sebek ... Dlatego nikogo nie dziwi ze mi zawsze wszystko pasuje co jest w obrebie dolnegoslaska :D
Co do tematu , no mysle ze jednak daty nie ma sensu zmieniac bo wtedy mini spot sie napwno nie uda ...
Cytat:
Zamieszczone przez trolu
Dobre .. narazie wychodzi na to że będzie Nas więcej niż kiedykolwiek.. Ja też w pierwszym dniu zmykam więc będę bez noclegu.. Pogonimy się z Evanem na A4... :hah: :hah: