Cytat:

Zamieszczone przez rodzinabmw

widocznie kolego za krótko żyjesz, mój znajomy ma 740i w

Jak daleko mieszkasz od Sandomierza lub Warszawy.Chętnie bym do Ciebie podjechał i zobaczył taka E32 740 na biegówce.Skrzynia ilu stopniowa?
Dość daleko wystarczy spojrzeć na mapę. 
Ale zapraszam przejechać zawsze się możesz! 
A co do tego napisałaś/napisałeś wyżej....Niech kolega kupi E32 (jeśli takie chce) w dobrym stanie nie ważne z jakim silnikiem to będzie się z niej cieszył i wiedział że jeździ.Ja np mam teraz 735 ale jak bym kupował to tylko V12...Żadne V8(ale to tylko moja opinia bo miałem do czynienia z M60B30 tyle że w E34).
Widocznie kupiłeś grata za parę zł-zdążą się! My użytkujemy V8 od marca 2008r poza wymiana chłodnicy, zawieszenie-wiadomo jakie mamy drogi, płyny eksploatacyjne, świece itp nic nie było robione w samochodzie. Z twojego postu wynika zresztą błędnie że V8 jest źle i wogóle nie warto tym jedzić. A tu się mylisz kolego. Wielu użytkowników V8 w E32 czy E38 chwali sobie ten silnik. Ale każdy broni swojego! To norma na forum.  
Na pierwsze auto z bmw ja polecam E36 coupe 328 manual,mało pali a osiągi całkiem,całkiem
A czemu akurat coupe czyżby 4 dzwiowe było źle, lub 325, bzdury pleciesz! 
P.S- co do Twojego opisu...niby dlaczego mają ludzie klęczeć jak jedzie siudemka?Czy to jakaś wyrocznia?Samochód jak samochód,w dużym mieście spotykany co parę min(E23,E32,E38,E65/66,F01) i wszyscy wtedy powinni chodzić na kolanach?
Cieszy mnie fakt że znasz wszystkie modele 7er. Chwała ci za to :faint: