Cóż mogę powiedzieć, nie pozostaje nam nic jak tylko usiąść przy piwku i pogadać
a napewno będzie o czym :D
Pozdrawiam !
Wersja do druku
Cóż mogę powiedzieć, nie pozostaje nam nic jak tylko usiąść przy piwku i pogadać
a napewno będzie o czym :D
Pozdrawiam !
Siemka Ostrodziak!
w koncu po pracy, deszcz popadal a te angielskie pedaly sie rozbijaja 4.5 h z Bristolu do Melton Mowbray :razz:
Wiesz jak zobaczylem twoje zdjecie to wydaje mi sie ze sie gdzies spotkalismy , ale to temat na dluzsze posiedzenie przy piwku (jak nadmienil Fu Bu) :D :D :D
Jak masz czas to mozemy sie zgadac na tel. jutro, ja zaczynam o 6am
robie Norwich i jakies krzaki na powrocie.
nr.tel na WP
ja nie moge dzwonic bo mam tylko firmowy a swuj przejechalem i d....a niema z czego.
Co do spotkan Wybierasz sie na zlot w nastepna niedziele ?
Pozdro
u mnie cały czas pada :/ a jestem w trakcie zmiany hamulców, stanąłem na klockach, bo są inne niż powinny być i nie wiem czy zakładać stare, czy nie - zobacz tego posta Klocki hamulcowe - prośba o radę może coś pomożesz ;)
Ogólnie, to pracuję od piątku do wtorku, a mój weekend przypada na środę i czwartek, także na pewno nie będę mógł być na tym zlocie. Szczęśliwie jednak 22-go będę miał już urlop, więc na pewno się spotkamy :D
pozdro
Witam na forum. Jak sie sprawuje telewizorek z tyłu? Też taki chce :medit:
A nie wiem, bo nie mam nikogo, kto założyłby białe rękawiczki, czapeczkę i by mnie powoził ;)Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Może na zlocie poproszę FuBu - on ma już wprawę, z tego co widziałem na zdjęciach :D
Tak na dobrą sprawę, to nawet nie sprawdzałem czy działa :oops:
Pozdro
tv z tylu to fajna sprawa tylko jak dzieciaki z zaskoczenia cos wlacza to mozna ze skory wyskoczyc
Tomek a propo. navi tez z tylu ci dziala czy to tylko jakas opcja?
Witka
siemasz junior :)
hehe, ja jeszcze tego 'problemu' nie mam ;) a co do tv/navi z tyłu to jeszcze nie odpalałem tego telewizorka z tyłu, ba, nawet nie siedziałem jeszcze z tyłu ;)Cytat:
Zamieszczone przez darwaso
Pamiętaj że największa frajda w jeździe 7er jest wtedy gdy sam ją prowadzisz :)Cytat:
Zamieszczone przez tomek_uk
Sam telewizorek nie zastąpi tej przyjemności :)
Nie zastąpi ale można się przez chwilę jak prezes poczuć siedząc z tyłu, ewentualnie jak Lech Wałęsa którego ostatnio widziałem w BOR-owskim E65 :)