Miło popatrzeć na taką 750. Lubie jak są w oryginele zachowane. Gratulacje zakupu :D
Koggi czy ta na fotkach to jest Highline? Nie sądziłem że E32 miała montowany tv. Jak bym taką znalazł to bym sie pewnie skusił. Jeszcze żeby lodóweczka była
Wersja do druku
Miło popatrzeć na taką 750. Lubie jak są w oryginele zachowane. Gratulacje zakupu :D
Koggi czy ta na fotkach to jest Highline? Nie sądziłem że E32 miała montowany tv. Jak bym taką znalazł to bym sie pewnie skusił. Jeszcze żeby lodóweczka była
Witam :) Piękna sztuka :D Pozdrawiam :papa:
Witam,zakupiłem nowe obuwie dla mojej 7,sa to felgi niemieckiej firmy Tomason model TN1 w rozmiarze 8,5x18 et 35,opony 235/40/18 za chwile podam link do zdjęć,pozdrawiam
mała pomyłka ET felg to 15 ;)
Zamiast pisać pod sobą mógłbyś edytować posty i wklejać wszystko w jednym :P
18 cali w e32 robi wrażenie :)
tylo dla mnie takie jakby zbyt nowoczesne, widziałbym tam coś bardziej klasycznego ;) ale najważniejsze żeby Tobie sie podobało :)
Witam ładna sztuka :)
chciałem wkleić wszystko w jednym poście,ale jakoś mi nie wyszło,komputer mam od niedawna :P a co do wzoru felg,to myślałem nad bardziej klasycznym wzorem,jakieś ranty itp,ale na tych felach auto jest mniej "pancerne" jak dla mnie,oczywiście wszystko jest kwestią gustu:) a felgi najważniejsze ze są nowe,bo klasyki mają już swoje lata i nigdy nie wiadomo ile razy były prostowane,malowane i nie daj Boże spawane