.. i to mi sie podoba ;)Cytat:
Zamieszczone przez tiron
Wersja do druku
.. i to mi sie podoba ;)Cytat:
Zamieszczone przez tiron
A ja wymiękam ;(
Jak już wcześniej pisałem - w pierwszy łikend lipca nie mam możliwości rozrywkować....
No ale z góry życzę miłej zabawy i Baaardza ciężkiego kaca :hah: :hah: :hah: 8/
aaaa Olo znowu pełni role obuwia :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint:
a melanż trwa, a melanż trwa ;D
Ja sie dopiero moge zbierac bo pare rzeczy bylo do zrobienia. Tylko ze sie wczas obudzilem ze ni chu chu nie wiem gdzie mam dotrzec ;) Dajcie znac na 882644114 co i jak!
No i chłopaki imprezują ;)
no i póki co mamy faje ,wóda sie dalej leje i... jednej rzeczy nam brak ;) :P
wnukus mam nadzieje ze nas jutro podrzucisz do KrK :D
p.s. pijeeeeeeeeemyyy ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Olo załuj... walczymy z naturą a w szczególności z grawitacją. Jeszcze troche wody (ó) upłynie zanim się poddamy :) :shock:
POSWIĘCE SIE I JAK JESTEM PIJANY TAK WIEC POWIEM ZE ŁYSY TO DO OBUWNICZEGO SIE SPIESZYŁ I NIESTETY NIEMÓGŁ PRZYJECHAC WIEC SIE NIE MA CO WIDZIEC ZE NIE MOGŁ BYĆ Z NAMI
hwarag pamiętaj o 5 pkt. regulamiu!!!
TO ŻE PIJESZ Z NAMI VOODE NIE ZWALNIA CIE Z OBOWIAZKU PRZEDSTAWIANIA SIE!!!!