To jeszcze długo będzie sprzedawać czyli jedna oferta z tych tańszych odpada [emoji43]
Wersja do druku
To jeszcze długo będzie sprzedawać czyli jedna oferta z tych tańszych odpada [emoji43]
Na bank handlarz bo mówił ze sprzeda za 53 ale fakturę wystawi na 20 tys :)
To ja bym olał. W tych pieniądzach z takim wyposażeniem to niemal pewne, że jakiś kanał. Jak policzysz problemy ze skrzynią i układem wspomagania/DD to tak w ciemno dolicz 20k pln. Co oszczędzisz to Twoje. A jak jeszcze któryś stabilizator cieknie, to tylko używka, bo zamienników brak, a naprawić się zdaje się nie da.
Ale niby pisze że to on zrobił 80tyś ostatnie tym autem.Szarpanie może być od konwertera,to nie problem zrobić.Moja też poszarpuje sobie tak już 2 lata.To przypadłość 750.Ale wg.mnie to auto za tanie jest.Coś w nim tkwi,pytanie co.Może cena +vat ? Może ulep z 3 aut.Bądz czujny jak będziesz to brał.Bo cene ma jak za gołe 730d i to chyba nie.Te przewody od oleju to raczej mu się rozwaliły ze starości.Ja też zmnieniałem ich,bo zaczęły cieknąć na połączeniu metalu i gumy.To też przypadłość 750i
Jak chcesz zadbane F01 740i, za rozsądną kasę, bezwypadek to zapraszam. Tylko do końca roku sprzedam...