No ja środek mam inny akurat, ale z daleka wieczorem różnicy nie ma, pewnie dlatego sąsiedzi jeszcze mi się kłaniają bo jak by wiedzieli to już nie :)
Wersja do druku
No ja środek mam inny akurat, ale z daleka wieczorem różnicy nie ma, pewnie dlatego sąsiedzi jeszcze mi się kłaniają bo jak by wiedzieli to już nie :)
Żeby nie było że "kupił i umarło" to korzystając z bezdeszczowej pogody pojechałem na przymiarkę 22 cali :)
wygląda sprawa tak że:
tył ok - aczkolwiek za bardzo na moje oko jest koło w środku trzeba delikatny dystansik :) myślę 1-1,5 cm i będzie ok
przód natomiast - tu jest zonk bo potrzebuje dystans około 2,7 - 3,0 cm bo nie włazi przez zacisk
macie namiary na kogoś kto zrobi dystanse pod zamówienie plus śruby dobierze bo tez jest z nimi lekki kłopot bo albo za krótkie albo za długie
jesli koszty dystansów beda kosmiczne podejrzewam że poszukam 21 dedykowanych do F01/02 aby było P&P
Tu zdjęcia poglądowe:
http://www.editer.pl/fotka/f35850c55...09a6b599_1.jpg
http://www.editer.pl/fotka/985d0cc15...2a9d2667_1.jpg
PS
dzięki misiek za poświęcony czas i przymusową siłkę :)
Jak Przemek tej rudej nie chce - ja z chęcią przygarnę :)
Kurde i do efki to kolo tez pasuje. Za ten hajs nawet bym się nie zastanawiał :-)
@Adasio jeżeli chodzi o dystanse to polecam Ci firmę Dystom. Pan Tomasz to spoko gość i żrobi Ci jakie będziesz chciał. Ja mam od niego zrobione na zamówienie tyle ile chciałem.
Pamiętaj tylko ,że 25 mm to ostateczny max jeżeli chodzi o przelotowe. 25 mm i więcej tylko przykręcane. Ja mam z tyłu 37mm i piękna sprawa. Ściągasz koło a dystans zostaje na piaście przykręcony i nie ma obaw ,że przy długich śrubach może je ściąć. Bezpieczeństwo przede wszystkim.
@miro
daj namiary na tego speca i skąd oni są
Proszę http://dystom.pl/
Najlepiej zadzwoń do niego i pogadaj jak chłop z chłopem. Facet jest rzeczowy i do pogadania. Powiedz co potrzebujesz w jakich rozmiarach i będziesz miał jak sobie życzysz.
Ja też przejechalem setki tyś.km. i znam realia.Jak dla mnie to 19 cali jest kompromisem między wyglądem a normalną jazdą po Polsce.Jak dla mnie to niech zakłada i śmiga.Tylko sama wypowiedz że kogos w hu..u strzyka to mnie smieszy.Jeszcze nie kupił a myśli że bedą sie jarać ludzie...Ja napewno nie bede.Moge mu tylko współczuc jazdy.I tyle z mojej strony.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Zamknę temat na uspokojenie nerwów.
I dam po 1 dniowym BANIE dla aktywnych inaczej w tym temacie.
Macie wolna niedzielę , idźcie na spacer ,pospacerujcie .
Jak ochłoniecie to może w poniedziałek odblokuję.
Miłego dnia.
Ok.
Odblokowuję.
Natępne osobiste wycieczki lub OFF TOP....Tygodniowe wakacje od forum.
Pozdrawiam Was serdecznie
Tak że temat kół mamy wyjaśniony :)
Z pozytywnych rzeczy - auto dziś było na serwisie, bo miało lekkie pocenie lub delikatny wyciek z układu chłodzenia, wymiana czujnika i śmiga jak ta lala.
PS
ma ktoś ogarnięte konto na aliexpress?
Pytam bo zainteresowała mnie pewna chińszczyzna a nie mam głowy i czasu do zakładania konta itd.
Zatem jak by ktoś (najlepiej Śląsk) był w stanie coś kupić dla mnie napiszcie proszę.