Sprawdź baterię podtrzymującą, może padła, albo zaśniedziała...
Wersja do druku
Sprawdź baterię podtrzymującą, może padła, albo zaśniedziała...
Słuchajcie zapomniałem wam opisać jakie mam przeboje z Canon CEE.
W otrzymanym zwrotnie aparacie (24-12-2009) mam ocene rzeczoznawcy i takie to małe zdanie :
"zawilgocenie oraz obicie prawej części obudowy (grubość odprysku lakieru 3 mm) ... usterka dowodzi jednoznacznie , że użytkowanie aparatu było niezgodne z instrukcją obsługi. ... naprawa gwarancyjna nie przysługuje."
Informacja o prawach konsumenta itd. itd.
Ale dalej czytamy , że można to naprawić i uwaga !!!!!!! koszt naprawy 790 zł
o ja pier...
czy tak było Pawle ? Jak nie to trzeba coś z tym zrobić :]
Cena szok ...
Nie ma co się dziwić: wykorzystują to, że aby zachować gwarancję trzeba serwisować w serwisie Canona.
Identycznie miał mój kolega ze swoim laptopem. Poszła mu klawiatura, odpisali że nie podlega naprawie gwarancyjnej i za naprawę kazali zapłacić 900zł.
[quote="sylwekk"]No i o tym właśnie mówiłem.... ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez KubicaPL
ta sigma to raczej solidna nie jest ogladalem to wyglada i pracuje jak wydmuszka dopuki jest nowa wszystko jest ok po tym jak sie ja poużywa bedzie tylko gorzej pozatym przy 18-200 nie ma szans aby mowic jakosci , jedyne przyzwoite 18-200 jakie widzialem to 18-200 VR nikona ale tam tez szalu nie ma :]
gdybys jeszcze szukal mechanika do tego korpusu to daj znac jest jeden facet w warszawie geniusz mi postawil na nogi juz wiele sprzetu serwis firmowy nie dawal rady a on tak :evil: