Zgadzam się druga biedna ale poliftowa......Hmmmm. A Ty kolego z któego roku masz 730d i jak długo nią śmigasz ?
Wersja do druku
Zgadzam się druga biedna ale poliftowa......Hmmmm. A Ty kolego z któego roku masz 730d i jak długo nią śmigasz ?
Z 2010r.
Od 2015r nią jeżdze. Nawet na sprzedaż była ostatnio ale mi przeszło :)
Ok, przez te 2 lata sprawiała Ci jakieś problemy ? Co robiłeś i ile mniej więcej km najechałeś ???
Zalewasz ten lepszy diesel ? Ultimate bądź V-power ?
Do tego doczepiany uchwyt na tył do bagażnika i 3 rowery
A jak pytałem o jakieś rozwiązania w tej sprawie to cisza była na forum......EHHHHH bez komentarza to zostawię bo znowu bedzie
Widziałem to u Beziego. IMHO mocno niestabilne. Jednak co mocowanie na hak, to mocowanie na hak, ale trzeba mieć hak ;)
Jaros
Miałem to pożyczone i raz założone. Dało się jechać do 120km na h i tyle. Zdjęć nie robiłem. Łapanie na zwykłe ściągacze. Wiec nie polecam. Za 2000 jest ori uchwyt na hak w ASO.
PrzejezdOne może z 30 000. Leje zwykłego diesla raz na kilka miesięcy dodatek do diesla i raz na kilka tankowan ten lepszy jakiś zaleje.
Z silnikiem wszystko OK.
Ponoć na CR rekomendują tylko ten lepszy diesel...U siebie pakuje cały czas Ultimate no ale ok 30 gr więcej na litrze
Panowie wypowiedzcie się jeszcze proszę odnośnie X-drive oraz skrętnych tylnych kół ? Czy każda F01 ma skrętne tylne koła ?? Czy lepiej brać auto z X-drivem czy lepiej mimo wszystko bez niego ?
Nie każda F01 ma skrętną tylną . Nie wiem jak to przy xdrive - czy to się wyklucza tego nie wiem !? Jakbym miał wybierać to wolałbym 4x4