jesli mozna sie zapytac to po :
1 czy mozna wpasc??
2 gdzie dokladnie to spotkanko bo stanie w korkach nie nalezy do przyjemnych :razz:
Wersja do druku
jesli mozna sie zapytac to po :
1 czy mozna wpasc??
2 gdzie dokladnie to spotkanko bo stanie w korkach nie nalezy do przyjemnych :razz:
Wszystko do dogadania,też czekam na decyzje.
To może spotkamy sie koło Balic.
No to może ja będę (nie?)oryginalny
Może by po 18:00 na Mały Rynek - co prawda strefa "B", ale w tych godzinach można swobodnie tam wjeżdżać ;D ;D ;D
na małym rynku nie ma już parkingu, zrobili z niego deptak. Może panowie faktycznie koniec autostrady koło wieliczki to dobry pomysł. Często widuje tam spoty, szczególnie jednośladów...
Podejmijmy w końcu jakąś męską decyzje bo sobota tuż tuż ....
Ja proponuje do rozważenia jeszcze Kryspinów ... a co- przyjemnie tam :)
Zrobili byśmy 7er małopolska team piknik :)
No - dobry pomysł z piknikiem.
Jak piknik in Kryspinów to ja jestem na 5 osób .... i 2 fury (druga - cabrio w bagażniku)
Na weekend zakopianka pustoszeje :)
spotkajmy się o 14.00 pod BMW a potem na kryspinów grilla zmontować od strony zachodniej tam gdzie jest plaża nudystów :D
no to panowie gdzie się spotykamy?
W sobote jest też otwarcie sezonu motocyklowego i będzie troszke moto to może dobry pomysł z tym Kryspinowem
Kryspinow dobre miejsce - pytanie tylko czy ktokolwiek z Was probowal zjechac w dol ponizej karczmy Rohatyna tak jak proponuje Angus MacGyver?
ta droga jest wyjezdzona przez quady i 4x4 sa tam dziury po kolana - ja nawet nie probuje tam zjezdzac, co dopiero pchac sie pod sama plaze, jest dobrze jak sie nie wieszam przy samym zjezdzie z asfaltu pod knajpe takze dziekuje....
ktora godzina mniej wiecej zbiorka na kryspinowie?
mam mala sugestie mamy piatek godzina 20:00 a tu same propozycje pomysly itd a z nich nic nie wynika konkretnego!!!
mam pytanie w zwiazku z tym bedzie ten spot czy nie bo jak nie to napiszcie otwarcie bo nie bardzo wiem co mam robic ustawiac sie na spot czy inaczej zorganizowac czas w sobotnie popoludnie?