Ładnie powiedziane :)Cytat:
Zamieszczone przez tomcad
Ale swoją drogą jak zobaczyłem Twoją e23, to się na nią gapiłem jak dziecko na witrynę sklepu zabawkowego...piękna ta bestia
Wersja do druku
Ładnie powiedziane :)Cytat:
Ale swoją drogą jak zobaczyłem Twoją e23, to się na nią gapiłem jak dziecko na witrynę sklepu zabawkowego...piękna ta bestia
Bo wiecie, to jest tak:Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
My się patrzymy na tych kierowców w plastikowych resoraczkach i nam ich trochę żal ...
A oni patrzą na nas i jest im żal, że jeździmy takimi nieekonomicznymi, dużymi i dla wielu starymi samochodami :D
Ja też mam tak jak wyjadę z myjni w słoneczny dzień :DCytat:
Zamieszczone przez Hubertus7er
Dodam jeszcze, że jedna z rzeczy, która mnie w E32 urzeka to odsłonięte lampy z przodu, nie za szkłem, jak każde stare bmw. Jeśli dodamy do tego silnik V12, to czuję, że to będzie moje ulubione BMW...
Mi w dzieciństwie mój tatuś mówił pewien humor, o właścicielach fiatów 126p - który obecnie jest adekwatny dla posiadaczy wszystkich małych blaszano-plastikowych i plastikowych samochodzików, a mianowicieCytat:
- dlaczego posiadacze (wówczas fiatów 126p) małych plastikowych "resoraczków" to myśliciele??
- bo myslą że jeżdżą samochodem ;D
heh to że nowe auta są plastikowe... to fakt. Ostatnio widziałem jak Fiat Panda walną w bok 2 letniego Forda Focusa kombi :D nie pytajcie... pasażer forda w szpitalu w kiepskim stanie a ford rozczaskany jak by bus w niego wleciał 90km/h
Dla porównania ostatnio uderzyłem w bok nowej 7er. Zahaczyłem ją wychylając się z korka a koleś leciał lewym pasem bardzo szybko (fakt- była tam podwójna ciągła). E38 jest bardzo mocna ale E65 to masakra, u niego wystarczyło spolerować rysy w bezbarwnym lakierze na długości niemal całego boku, u mnie naprostować nadkole i pomalować. Uderzenie solidne przy dużej prędkości, E65 wyprowadziła niesamowicie elektronika... Szczerze to pierwsza myśl po tej że się poryczę patrząc na obydwa auta była taka jak by się taki nasz manewr zakończył gdyby to były zwykłe samochody... aż strach pomyśleć przede wszystkim tamtego ziomka by szukali w lesie koło drogi...
Święta racja z resorakami.Jeżdzę dużo po Polsce i widzę dużo wypadków i powiem że makabrycznie wyglądają szczególnie nowe auta. Moja znajoma jeżdziła fiatem pandą dopuki jej omega B nie walneła w tył . Teraz nawet nie myśli o maluchach tylko o większym aucie .
(oczywiście namawiam ją na BMW :cool: )
I tu sie nie zgodzę! Nowe konstrukcje wyglądaja makabrycznie bo tak maja wyglądać! Mają przejąc energie zderzenia by zaabsorbować sile uderzenia i pasażer wyszedł z opresji calo! :)Cytat:
Zamieszczone przez m.r.77.bmw
Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
Zgoda kolego ale to wszystko jest do pewnego stopnia.A jak cie walnie coś z boku?....... nawet kurtyny nie pomogą. A na dokładkę wymyślili poduszki które potrafią kark skręcić.
Kolega w Masterze dłonie poparzył jak mu poducha odpaliła po uderzeniu w tył innego auta przy prędkości (uwaga) 10km/h i może nawet mniej.Te cuda mogą być zabójcze .
I tu wkraczamy na sypki grunt! Jeśli Renault to z minimalną ilościa elektroniki ;) A poduszki więcej razy ratują życie niz powoduja nieoczekiwane zdarzenia :)Cytat:
Zamieszczone przez m.r.77.bmw
Napewno tak ale niektórzy myślą że jak są otoczeni poduchami to są niezniszczalni .
Kocham moje e32 ;) i dbam.Jestem z niej zadowolony,szczegolnie jak parkuje kolo jakiegos tico czy punto i wystaje ponad 1m z przodu 1m z tylu :) i mina kolesia za plastikową taczka jest bezcenna(za reszte zaplacisz kartą Mastercard :hihi: )