Auto może się usypiać i nadal ciągnąć prąd, ja za 1 razem tak miałem. Zwarcie było w webasto, ale auto się usypialo normalnie
Wersja do druku
Auto może się usypiać i nadal ciągnąć prąd, ja za 1 razem tak miałem. Zwarcie było w webasto, ale auto się usypialo normalnie
Sprawdzę jak będę w Pl na święta teraz powiedziałem jak i żona będzie odpinac kleme na noc a międzyczasie aku będzie ładować
Kłopoty z prądem w e65 są trudne do diagnozowania, zwykłym multimetrem nic się nie zrobi, przy natężeniu rzędu 20-30 Amperów momentalnie grzeją się kable a tyle jest w instalacji gdy auto się wybudza, jedyna metoda to multimetr cęgowy , wypinać bezpieczniki , klamki i inne sterowniki i obserwować czy auto nadal pobiera prąd za mocno, WDS bardzo rzetelnie opisuje schemat działania Power Module, zarządzanie prądem przez auto i wskazówki do diagnozy, polecam lekturę, bardzo dużo można się dowiedziec
Masz jakis link do tego rozdzialu WDS
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Nie ale bez problemu się znajdzie, nie mam teraz dostępu do kompa
Może od dziś zanim jutro zaczne dzialac stworzmy liste modulow oraz gdzie sie one znajduja.
Kto wie niech dodaje.
W Q7 raz mnie ale taki przypadek ale to wina akumulatora była- raz trzymał a raz nie. Podstaw drugi i sprawdź czy po nocy będzie ok!
Nie aku juz bylo podmieniane. Na obu tak samo.
Widziałes ? Wysłałem Ci rozmieszczenie modułów w tym PDFie od któreś tam strony
Edit Od 35 strony:beguiled: