-
Dokładnie Sebastian tak jak piszesz. Po pierwsze wygląd str głównej po drugie tu wchodzi kto chce i robi co chce.
Więc wszyscy robią co chcą i moderatorzy też robią co chcą i jak chcą. Jak się nie spodobasz to będziesz co miesiąc na dwa tygodnie banowany a jak nie to nie.
Tu to wiesz, jest tak : Jeżeli ktoś komuś coś,ewentualnie nikt nikomu nic to sprawa jest do wyjaśnienia. :)
Narzekać wszyscy ale coś zmienić ,unowocześnić ,zabezpieczyć to nie. Ja tu jestem 8 lat i tyle się zmieniło ,że galerii nie ma i to wszystko.
-
Dlatego założyłem ten temat aby porozmawiać o forum i o tym co warto by było zmienić i mam nadzieję że to się zmieni
-
Było kiedyś inaczej. Pamiętam jak dziś kiedy się tu rejestrowałem. Forum miało trochę ponad 1,5 roku.
Było na pewno więcej pomocy. Dzisiaj mam wrażenie, że dzielenie się wiedzą nie jest takie oczywiste i chętnie praktykowane.
-
80% problemów z autem juz jest opisanych na forum. Kwestia chęci znalezienia. Nowi użytkownicy nie próbuja nawet szukać . Łatwiej im napisać żeby ktoś im znalazł. Szukajka trudna ale po 2 minutach z nia da się wszystko znależć.
Co do banowania. Jak ktos notorycznie łamie Regulamin...posty pod postem, obrażanie innych ,pisanie nie na temat to po którymś razie Moderator juz go ma na oku i Go banuje przy następnej okazji. Na pewno nie za 1 czy nawet 5 złamanie Regulaminu.
Tak było jest i będzie...na każdym Forum.
Miro jesteś 8 lat na Forum...byłeś na Zlocie?
-
A ja kolego jestem od niedawna na forum 7er ale za to na zlocie bylem :-) w Slesinie z kolegami (ultima mirekzal marecki7er) spotkanie bylo wręcz zaj... :-)
-
@Bezi nie byłem i bardzo żałuję,ale muszę się zmobilizować i w 2017 r jechać. To nie zawsze wszystko jest proste i zawsze jest coś...niestety.
-
panowie czy torche nie odbiegamy od tematu założonego przez autora posta ?? ;)
Ja bym na takie tematy propobnował i wiele innych porozmawiać w cztery oczy.. przy piwku.. ogbisku itd.. jakims spocie weekendowym....
Bo zaczyna się inna dyskusja ...
-
Posprzątałem i żale przeniosłem w odpowiednie miejsce, czyli >>TUTAJ<<
Kolejne tego typu posty będą stąd usuwał, a autora nagradzał ostem.
-
super.. dzieki tuczi :)
Więc Panowie... ręce do góry kto jest za tym żeby spotkać się w gronie 7ek.. i podyskutować o problemach zwiazanych z 7er ??
-
Panowie to nie jest temat do waszych wypominek prosze o dyscypline