Hamulce nie trzymają bo na luzie nie stawia oporu...
Wersja do druku
Hamulce nie trzymają bo na luzie nie stawia oporu...
Cytat:
Zrobiłem by stwierdzić czy na gazie lepiej będzie, bo wtedy pompka albo wtryski od pb ale jest to samo...
Hamulce nie trzymają bo na luzie nie stawia oporu...Cytat:
Przepływomierz podmieniałem na drugi sprawny od kolegi ori było tak samo.
Tak się czepiasz tej bety a ile ona ma do 100, bo kopiesz i kopiesz a mnie się wydaje, że za słaby motor masz a oczekiwania 7.7s
7,7 to ma zdrowe 4.0 ,sprawdź jeszcze regulator ciśnienia paliwa na listwie wtryskowej
Regulator byłoby widać po korektach. Jakie są?
napisane na smartfonie z pobitym ekranem.
Kolega a czy ja gdzieś napisałem, że chcę mieć w niej 7.7s do setki??? 10 by wystarczyło. Buda swoje waży a wiem jak ta bmka ma chodzić bo jeździłem taką kolegi, moja ma może z 20s do 100 bym musiał zmierzyć, ale bardzo słabo. Za takie rady szczerze dziękuję.
Auto ma LPG i na gazie to samo więc nie regulator... Ostatnio pokazało na desce spalanmie 39l/100 ale może dlatego że mało jeżdzę dla testów i cały czas sprawdzam moc.
Tylko pytam bo nic nie napisane było. 20 sekund? Szaleństwo :), zawsze możesz ją podpalić, gaz się fajnie pali... dla rozluźnienia emocji.
Dzisiaj pojeździłem troszkę i tak śmierdzi paliwem z tyłu tylko może dlatego że katów nie ma, silnik delikatnie jakby nierówno chodzi, wyrzuciło błędy dwóch sond które skasowałem i nie wracają póki co. Oraz wyrzuciło błąd w skrzyni:
154 WDK_BL ten błąd już nie pierwszy raz co może oznaczać?
Dodam jeszcze, że był jeden błąd w układzie abs:
64 continous control
ale to chyba nie ma nic wspólnego.
Jak się jedzie to słychać taki dziwny dzwięk nie wiem jak to opisać jakby rurkę w olej wsadzić i podać powietrze... albo nie ma dobrego spalania i może katy taki dźwięk wydają?
Sam nie wiem, olej w skrzyni sprawdzany jak coś na postoju jak gazuję nie ma tego dźwięku.
Ja bym obstawił, hydrokinetyk, śmierdzi zdupioną skrzynią.