tak, ja :D
ps. piękny wóz
Wersja do druku
tak, ja :D
ps. piękny wóz
Ostatnie 2 tankowania panowie to....15 i 16l/100km.trasy mieszane,60-70%miasto.W poniedzialek zostawiam auto na wycieki i reklamuje skrzynie biegów.W normalnych warunkach to bym zmienił olej i filtr.Wgrał nowy soft i by było super.Ale bmw sie upiera że oleju nie zmienia sie......Więc pewnie nowa skrzynka będzie.A objawy sa takie,że często rusza z 2 biegu.....Kabaret z servisem sie zaczyna.Ale ja jako dawny mechanik i kierownik servisu innej marki tylko zacieram łapy.....
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
ja pindole, wycieki, skrzynia biegow
pewnie zaraz silnik do roboty
ile to ma przebiegu aktualnie?
Wychodzę z pracy i jak tutaj wrócę to nie chcę znowu czytać jakich¶ pseudo wywodów o tym czy kogo¶ stać czy nie stać, czy kto¶ ma czy nie ma. To nie jest ani temat ani dział do takiej "dyskusji".
Auto zostawiłem w poniedziałek w BMW.dzi¶ dzwonie i pytam się o naprawę.Kierownik mi gada,że wyciek między szkrzyni± a silnikiem usunięty.Na pytanie co ze slkrzyni±,stwierdził że jutro będ± analizować i ew.wymieniać j± na now±.Dramat.2 razy skrzynie wyjmować.....EH te serwisy...i kierownicy
Chyba ze to juz wstęp do tego aby jej nie wymieniać ..
Piotru¶ ,będzie dobrze. Głowa do góry :)
Dzi¶ p.kierwnik dzwoni do mnie.Nie mogli półosi wybić z łożyska,więc założyli now± piiaste,póło¶ i łożysko.Miło.Podobno zrobili adaptacje skrzynki i jest ok.Wycieki zrobione.Nie mogę się doczekać niuni...
Od wymiany oleju zrobione jakie¶ 3-4ty¶.Grama nie dolałem bo ma stan.Motorownie przeganiam często do max.obrotów.Jestem mega zadowolony jak narazie.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Oby tak zostało :)