@ManiacDrifting
Kolego wyluzuj ze swoimi wypowiedziami.
Nikt nie będzie tutaj akceptował takiego zachowania.
Wersja do druku
@ManiacDrifting
Kolego wyluzuj ze swoimi wypowiedziami.
Nikt nie będzie tutaj akceptował takiego zachowania.
Dodam swoje "3 grosze". Policjanci powinni się wstrzymać z takimi komentarzami o kupowaniu malucha itd bo każdy ma prawo jeździć czym chce. Prędkości nie neguje bo faktycznie za szybko w zabudowanym. Ewidentnie kierowca busa i ciężarówki zjechali na pobocze ( gdzie policja tego nie widziała ), ale jedna rzecz mi nie daje spokoju: w 1:11 podczas wyprzedzania ciężarówki po prawej stronie widać znak. Jeśli mnie oczy nie mylą jest to "koniec zakazu wyprzedzania". Co ten znak robi razem z podwójną ciągłą?
"Typowo polska cecha" to policjanci szukający forsy do budżetu na drodze zamiast patrolować pieszo ulice i ganiać bydlaków co staruszkom torebki wyrywają , tam jakoś ich niema.
A to tak się interpretuję kodeks drogowy? Nie wiedziałem :)
Pewnie nic jak dla większości aut na polskich drogach....ale co z tego?
A mi sie wydaję- czytając Twoje pierwsze zdanie, że to Ty coś wymyślasz ;)
Poza tym teksty typu "zazdroszczą bo ma BMW"..... ludzie, toż to stary trup. Przestańmy już tak wywyższać nasze BMki :)
Tak zazdroszczą ,nie ważne że stary trup, dziwne ale prawdziwe a może zwykła ludzka zawiść ?
Myślę , że tak samo sądzą właściciele Mercedesów , Audi , Lexusów , Jaguarów itd..... ;)
Bo tak Evan jest. Nawet jeśli 20 letnie to auto dla elit, pomijam tu audi no chyba że V8. Bo mimo małego kosztu zakupu to nie jest auto "tanie"
Maniac nie rób jaj :D
Dla elit? :D
Tak jeśli chodzi o nowe sztuki są 3, 4 razy droższe od zwykłych samochodów. A jeśli chodzi o stare to nie pali to mało części nie sa tanie i żeby utrzymać to w dobrym stanie trzeba pakować dużo pieniędzy więc w pewnym sensie dla elit / fascynatów / maniaków. Moje E32 jest świnką skarbonką do której wrzuciłem jakieś 11 tyś i jakieś 5 jeszcze muszę wrzucić z tą różnicą że tych pieniędzy wyjąć się nie da.
Wielu się śmieje że to mi dużo pali i ile już kasy w to wsadziłem że lepiej mieć coś z małym silnikiem i młodszego. Napewno się nie da zaprzeczyć że tacy ludzie co tak mówią nigdy nie zdecydowali by się na któręś z tych aut z wielu względów, droższe opłaty duża pojemność duże spalanie duże wymagania droższy serwis i części.
KAŻDE stare auto klasy wyższej jest drogie w utrzymaniu. Nie tylko BMW.