To jest M760Li
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
To jest M760Li
Przyjechał na sezonową wymianę silnika ? Hmm ale że trzeba koła ściagać do tego i to tylne hmm
Aby auto było w pełni sprawne to po transporcie drogowym jest składane na nowo hehe. Auto na laweta i z lawety zjeżdża odpalam kluczem tzw.transportowym na którym może 2km przejechać i gaśnie. Aby auto normalnie uruchomić jest wysyłany kod z fabryki do dealera i diagnostyka kompem wprowadza ten kod i auto wychodzi z trybu transportowego. Skrzynka z bezpieczniki w bagażniku jest rozgrzewające j mechanizmy coś tam też składają. Ogólnie 3 4 godziny trzeba. Fajna sprawa tak się z boku przyglądać. Czekam na więcej.
W czwartek premiera nowej 5er wiec znowu coś się będzie działo .
Miejsca pod maska jak na lekarstwo, gazownicy za te paręnascie lat będą "zachwyceni" :)
To srebro wokół panelu klimy ...........
Zgadzam się. Srebrny widok panelu klimatyzacji mnie też odrzuca. Ta część wyposażenie nie podlega konfiguracji. Tylko srebrna może być. To nie aluminium tylko właśnie coś z orawdziwym srebrem związane i BMW się tym chwali. Osobiście b to jakoś wymontowanie i dał na hydrografika aby dopasować do reszty dekorow
Z serem? :D
Podłokietnik:
https://media.conrad.com/medias/glob...B.EPS_1000.jpg
Juz poprawiłem 😂