-
Temat do ogarnięcia w MAX 1 dzień rozciągnęliście już na 3 dni. Pierwsze co powinno być zrobione, to podmiana aku na sprawny, i już wam jeden problem odpada. A tak to nakręcacie się sami wzajemnie. Kolego macix podmień na chwilę aku i poinformuj o wynikach. Chyba że chcesz ciągnąć temat dalej, a auto nadal ma być niesprawne.
-
To że trwa to tyle to chyba nie zależy od naszych opinii a od samego zainteresowanego i jego ilości czasu...i chęci...
ale nieważne...
Jak tam sytuacja na horyzoncie ?
udało się auto odpalić ?
zakręcił rozrusznik ?
-
od czasu zależy, którego brak było. ale dzisiaj zdjęliśmy rozrusznik, bo to on był winny, chciałem oddać do regeneracji, ale padł wirnik-240zł kosztuje, robocizna 100 i kwestia tego, czy to tylko i wyłącznie wirnik, czy jeszcze coś... poradzono mi, żebym zakupił używany oryginał i chyba tak zrobię- http://allegro.pl/bmw-e46-e39-e38-x5...907989978.html czy taki będzie ok? jest napisane, że do M57, ale wolę się tu jeszcze upewnić
-
Ja bym wolał zregenerować ...
przynajmniej wiesz co będzie w środku.
A tak kupisz używkę i nie wiadomo czy nie padnie zaraz.
-
Dokładnie orzel_man , ja tez bym naprawił swój rozrusznik.
-
rozrusznik wymieniony, działa. pięknie odpala, nie trzeba kręcić pół dnia, żeby załapało. dzięki wielkie wszystkim za pomoc, rady i sugestie, niech temat będzie dla potomnych ;)