Neo, a czemu chcesz zmieniać piękną siódemkę na brzydszą siódemkę i jeszcze do tego dopłacać? :D :D
Wersja do druku
Neo, a czemu chcesz zmieniać piękną siódemkę na brzydszą siódemkę i jeszcze do tego dopłacać? :D :D
Bo e38 owszem będąc pięknym samochodem juz robi się troszkę stare :/ co nie zmieni faktu ze w moich oczach jej to absolutnie nie dyskwalifikuje. Co czytam o nowych autach to za chwile wracam do e38....
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
I co z tego że "stare"? Moje ma 20 lat... Jest piękne i stosunkowo w normalnych pieniądzach da się je utrzymać w odpowiednim stanie, e65 jest już takim autem że pewnych rzeczy nie zrobi się za pieniądze które wystarczały na e38 choćby ta rurka z płynem chłodzącym.. co chwile sie tu czyta jak ktos ma problem czy to z vanosem czy uszczelniacze zaworowe itp
No a w e38 nie ma tego problemu? Tez jest vanos. E38 poliftowe jest piękne i do dziś cieszy oko, a mozna nim z pewnością się bezpiecznie przemieszczać i z pewnością ze się nie zatrzymasz(o ile masz zadbane auto).
Każde będzie wymagało kosztów. E38 będzie niestety wymagać napraw blacharsko-lakierniczych, też nawala elektronika czy mechanika. E65 już nie jest takie drogie jak kiedyś. Jest za to większe , wygodniejsze no i nowsze :) Fakt jest taki ,że mając E38 czy E39 pod maskę zaglądałem wyłącznie w celu dolania płynu do spryskiwaczy a komputer podłączałem raz w roku do kasowania inspekcji - w E65 już tak fajnie nie jest ale za to daje możliwości pogrzebania przy aucie :) Lubię starsze auta ale nawet lokalny dupowóz w postaci niezniszczalnego E36 zamieniłem na E46 Ci - czasem trzeba coś odświeżyć co nie znaczy ,że się potem nie wraca do "staroci".
Tak, no ale vanos to tez nie jest taki tragicznie wielki wydatek, i nie robi się tego co rok :P wiec mozna z tym żyć :D
nad e38 pracowałem 3 lata , i kiedy jest niemal idealna , zwyczajnie zaczeła mi sie nudzic..
w e65 mega podoba mi sie środek , widac odrazu że inna epoka ;-) jezdziłem e65 4.0d i prowadzi sie o niebo lepiej od e38 , poza tym dynamic drive.. ;-)
a w e38 włożyłem tyle kasy i pracy ze napewno ma u mnie dożywocie ;-) nie wyobrazam sobie zeby ktoś inny mógł nią jezdzić hehe ;-) wiec jeśli na e65 sie zawiode to sprzedam i i tak mi zostanie e38 ;-)
A to słuszne podejście :D