a ja mam pomysl, to auto ktore zawsze mi sie podobalo, technologia mercedesa, mlode, wyglada na drozsze niz jest, w dieselku, i s-ka wypada tylnimi drzwiamy, a jestem pewnien ze dla klientow sie spodoba, uwaga uwaga oto ON
Wersja do druku
a ja mam pomysl, to auto ktore zawsze mi sie podobalo, technologia mercedesa, mlode, wyglada na drozsze niz jest, w dieselku, i s-ka wypada tylnimi drzwiamy, a jestem pewnien ze dla klientow sie spodoba, uwaga uwaga oto ON
Może wyglada fajnie ale jest bardzo awaryjne i zrobione z kubków z McDonaldsa :D . Środek to jest masakra - 600 kg plastikówCytat:
Zamieszczone przez krzywy191
Święte słowa Evan!! Z zewnątrz potęga, w środku materiałowa i jakościowa apokalipsa
tragedia :razz:
Takim Chryslerem moja sąsiadka (Pani Otylia Jędrzejczak) spowodowała wypadek w którym zginął jej brat... Ale furka całkiem niezła... mój były szef miał takiego 5,7 benzyna... CUDO ;-)
to to ja wiem, ale jaka cena taki towar............. a co do awaryjnosci??? bez przesady, voyager czy pierwsza renowka jest bardziej awaryjnaCytat:
Zamieszczone przez EVAN
krótkie podsumowanie z mojej strony.
E65 za 65tyś zł :hah: jeszcze w dieslu - to nie wrózy dobrego zakupu na dzień dzisiejszy. Nawet jak spojrzycie na odłoszenia podane w temacie i po zrobieniu opłat cene tą się stanowczo przekaracza.
W cylu miejskim jak ktoś już pisał taki model potrafi bez zadnego problemu spalićte 12l i do tego jednostka best bardzo wrazliwa na polskie paliwo, więc może być bardzo kosztowne tym bardziej kupując samochód możliwie najtaniej (cena odzwierciedleniem jakości) Ostatnio obejrzałem kilka w PL i przyznam że tragedia, albo ja mam po prostu za bardzo pedantyczne podejście.
Nie jestem pewien czy E65 jest wogóle dobrym samochodem na taxi, napewno nie jest to ekonomiczny wybór tylko trzeba się juz liczyć z troche większymi kosztami.
Volvo ......hmm? Z zewnątrz ładny samochód ale środek to normalnie przegięcie jak już napisał Evan :razz: Nie wytrzymałbym tam 15 min.
A co jest nie tak z polskim paliwem? Ja tankuje orlenowską vervę albo shellowskiego v-powera i jest ok i z tego co wiem, to na te paliwa nikt nie narzeka.Cytat:
Zamieszczone przez tiger81
Jest gorsze od tego co można zatankować na zachodzie. Coś musi być na rzeczy, skoro w głupim peugeocie 405 1.9D jeżdżąc dokładnie tak samo w Polsce spalanie miałem większe o 0,5-0,7 litra na setkę niż jeżdżąc w Szwecji na ich paliwie. No chyba że to wina gorszego powietrza :]