Witam mam do e66 będę w Polsce na święta mogę przywieźć. Jeżeli jesteś zainteresowany napisz priv.
Wersja do druku
Witam mam do e66 będę w Polsce na święta mogę przywieźć. Jeżeli jesteś zainteresowany napisz priv.
Relingi od E66 są inne jak od E65.
Tak wiem ale niektórzy wpisują w opisie e65 nawet jak maja e66.
Daj jakies foty i cene. I to jest e65 a nie e66. Zreszta po roczniku widac chyba.
Dużo ludzi jest przekonanych i się kłócą że E66 to LCI a E65 to preLCI.
A co dalej z E67 i E68, następne LCI wg ich teori.
No moze sie myle ale e65 to 7 przed liftem a e66 to 7 po lifcie. A od ktorego rocznika robili lift? Moja to e65 przed liftem. W sumie malo ważne. Jeszcze jak ktos mi powie czym ruzni sie bagaznik z e65 od e66 bede wdzieczny. Buda przeciez ta sama detalami sie ruzni a raczej jesli nie wersja long to chyba wymiarow dachu nie zmieniali.
P.S. Chyba sie jednak myle. Zwracam honor. Ale co z tym bagaznikiem?
e65 to krótka wersja, e66 to long.
Bagażnik różni się tym, że jak zamontujesz belki z krótkiej wersji do longa, to łapa nie leży ładnie na krzywiźnie dachu i jest lekka różnica w szerokości - widać, że coś nie bardzo pasuje. Tak samo jest w drugą stronę.
Jak masz e65, to problemu miał nie będziesz - jest tego trochę na allegro. Gorzej jest z e66 - towar niemal nieosiągalny. Ja szukałem pół roku, a jak kupiłem, to lukassolski zaczął sprzedawać swoje :).