coś majstrowane było z szufladkami i wyżej przy radiu bo widać odpryski na drewnie od podważania
Wersja do druku
coś majstrowane było z szufladkami i wyżej przy radiu bo widać odpryski na drewnie od podważania
Chyba dziś wiele osób uświadomiło sobie że robiąc pełny lift o czymś jednak zapomnieli ;)
Ta sprawa z kierownica to standard.
Bardzo duza cześć kierownic sportowych tak właśnie z czasem wygląda.
Co do kierownicy, to tu bym dziury nie szukał - wprawdzie nie mam co porównywac, ale w colcie (od nowości) są dokładnie takie same ślady jak tutaj. Kilka aut już przejrzałem i rzekłbym, że jakieś 40% ma tego typu ślady.
Co do szufladek to szacun, faktycznie jest coś na rzeczy. Sprawa może być banalna (typu popsute wysuwy etc), ale może być też mega - z wymianą kokpitu włącznie.
Na razie auta nie skreślam, choć za dużo tutaj nieścisłości. Nie wiem, czy auto miało dzwona, czy jest przedliftowe i koleś wpisał pierwszą rejestrację jako datę produkcji, czy też jakoś inaczej. W weekend zamierzam dokonać oględzin i dojść do sedna sprawy.
A czemu akurat to? Bo dla mnie wygląda spoko, ale to nie jest najważniejsze. Istotna dla mnie była duża benzyna, stosunkowo racjonalny przebieg i rocznik. Felgi i gril można machnąć na czarno w kilka minut, choćby plastidipem i jak się znudzi ściągnąć. Więc to raczej wisienka na torcie niż sam tort. Na pewno nie chciałbym kupić auta po dzwonie i jeśli takim się okaże, to napiszę i przynajmniej wszyscy będą mieć tego świadomość. Ale jeśli miało jakąś przygodę z kategorii lżejszych - właściciel wspominał o malowaniu drzwi pasażera przód i tył, to takiego auta nie skreślam.
Ktoś pisał, czemu nie diesel? Why not :) Znalazłem jednego i jeśli ten okaże się wtopą, to zobaczę 7-era napędzanego paliwem szatana :)
Cieszy mnie, że dyskusja w tym temacie stała się bardzo merytoryczna, a mniej emocjonalna, bo chyba o to chodzi w tym dziale. Dziękuję za pomoc :)
Osobiście NIGDY nie zwracałem uwagi na te szufladki i tak jak TEDI pisał "tylko pokrętła od klimatyzacji itp." - ja też myślałem że tylko to się*pozmieniało :)
Jak masz jakąś na oku to może podeślij link, chętnie zobaczymy ;)
Alternatywa, choć zaznaczam, że bliżej mi do benzyny: http://otomoto.pl/bmw-745-e65-66-fv-...C35399741.html
Wygląda na zadbaną, tylko rozumiem że, czy to będzie diesel czy benzyna, ma być w dużej pojemności :)
Ta mnie się zdecydowanie bardziej podoba, nie jest tak przekombinowana jak tamta widać świeże auto jak na fotkach ale wiadomo na żywo trzeba obejrzeć.