Kupiłeś Dunlop Sp Winter Sport 4D?? Bo ja teraz kupiłem i niestety na Pirelli jezdziło mi się lepiej Dunlop dziwnie się zachowuje tak jak by auto pływało a to chyba dlatego że są miekkie i będą spełniać swoje zadanie dopiero na śniegu i lodzie :)
Wersja do druku
Powiem szczerze że na pewno Dunlop SP Winter Sport ale czy 4D to nie wiem.....a co do miękkości to zimówki mają się sprawdzać na śniegu i błocie pośniegowym więc może się jeszcze do nich przekonasz tak jak ja ;-). Zanim wybrałem markę i model opon trochę o nich poczytałem i wybrałem właśnie te. Zapewne zauważyłeś że w E65 jest taki dziwny rozmiar że nie występuje on u mniej znanych producentów ba nawet Nokian nie produkuje takiego rozmiaru a myślałem poważnie też o Nokianie.
Normalnie ze produkuje bo tez o nich myslalem i byly chyba z 1000 zl tansze nawet ale jednak wybieralrm miedzy continentalem a dunlopem i padlo na dunlopa :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moi Drodzy miałem jakiegoś Dunlopa na tyle w CLSie i musiałem go wywalić bo zostało tylko niecałe 3mm bieżnika...ale powiem Wam,że nawet pomimo takiego zużycia jeździło się super...Na przodzie są Kumho z bieżnikiem około 6mm i dlatego dokupiłem tylko dwie opony na tył...zastanawiałem się co wybrać i wybrałem...po przeczytaniu opinii...opony Petlas Snowmaster...zużyję ten mix i następnym razem kupię 4 takie same opony...najprawdopodobniej Nokian.Jednak muszę dodać,że te tureckie Petlas spisują się super na sniegu i jeździ się na nich bardzo dobrze....Pozdrawiam.
Chyba jeszcze nie dałem znac. A wiec u mnie padł jednak wybór na Opony NOKIAN WR A3 i powiem wam ze spisują sie rewelacyjnie ;)