Zamieszczone przez
krzywy191
no jak wszystko bedziesz nowe wsadzał to tyle ci wyjdzie....a co z rynkiemk wtornym? szyba w nordglasie ze wstawieniem 700zł panie bo wstawiałem w tym roku, opony jak juz pisalem kupisz po 100zł używki, czujnik pdc 50zł na alldrogo, rozrusznik uzywa 100, zbiernosc (po kiego ci geometria jak mowiles ze z przodu są zdarte) 70zl, elektrozawory mam 3szt sprawnym po 100zł jak chcesz, skrzynia uzywka 1500zł. Skoro tak szarpiesz sie kasa i wszystko nowka z serwisu to dozbieraj jeszcze z jedno zero do swojej kwoty i idz kup nowe z salonu
mi wychodzi kwota ponizej 3 tys zl bez robocizny, a dokumenty??? rozmawiamy o aucie a nie dokumentach, dokumenty mają tak jak mówiłeś w krotce byc o czym poinformował cie sprzedawca, jak nie bedą wtedy odpuszczasz sobie auto i tyle, lub jak sprzedawca sie zgodzi to niech zarejestruje w PL a ty pozniej odkupisz, proste, a nie odrazu krzyczec MINA MINA MINA, oglądasz stare auto a chcesz aby było jak nowe, jezeli chcesz znac moje zdanie to ja bym starał sie o rabat przy kupnie jak jestes zainteresowany lub byłeś