Do tego trzeba dodać czyszczenie komory silnika, polerowanie lamp przód tył i np elementów drewnianych we wnętrzu.
Wersja do druku
Do tego trzeba dodać czyszczenie komory silnika, polerowanie lamp przód tył i np elementów drewnianych we wnętrzu.
Drewno to na pewno za doplata tak jak imcale wnetrze.
Przy takich projektach cena jest ustalana indywidualnie i w zależności od negocjacji możne być pakiecie. Wiem to z doświadczenia.
Jesli tak to 1600zl to bardzo tanio.
hmm....jeśli tak to cena adekwatna do tego co mówicie.
P.S Nie chce zakładać kolejnego tematu więc oparcie fotela od kierowcy mi raz chodzi do przodu i do tylu raz nie, siedzenie góra-dół tył przód + zagłówek działa. Oparcie tył+przod nie reaguje po kręceniu pokretla. Bezpieczniki OK czyżby jakis element z tylu za siedzeniem? Usterka zauważona kilka minut temu...
Czasami kostka się wypina , raczej się luzuję
Za nic w swiecie na dal bym 1600zl za wypolerowanie e38 :) to jest usluga dla jakis bogatych fanatykow :)
W zupelnosci starcza mi polerka za 500zl dla mnie wyglada swietnie...
Majac taka kwote wypolerowal bym autko za 500zl a reszte przeznaczyl na cos innego do siodemy :)
Oczywiscie jest to tylko moje skromne zdanie.
Pozdrawiam
Jesli ktos nie widzial na zywo porządnie zrobionego auta to zadowoli sie nawet usluga za 200zl:-) 500zl..-ja sie w takim razie wylaczam z tematu.
kolega robi polerkę za 500 zł i prawdopodobnie po zimie zajmę się tym. 1000 zł wydam na dziecko, 1600 za dużo a tatuś mi nie da. PS Po zdjęciu tylnich osłon od siedziska 2 cm nad kostką przerwany kabel, zlutowany i wszystko działa.
Szkoda,ze macie takie podejscie.Gdybym mial zajac sie 7er za 500zl to tylko dolozylbym do tego..