Pogratulować. Wstawiaj szybko fotki w odpowiednim dziale ;)
Wersja do druku
Pogratulować. Wstawiaj szybko fotki w odpowiednim dziale ;)
Gratuluje! Fotki, fotki, fotki i opisz dokładniej jak to się stało że się*stało :)
Szybko poszło, gratulacje. Ciekawe czy jak już jest twoja to czy nadal będzie trzeszczeć i telepać;-).....
Mc1 troszke telepie ale nie ma tragedi na pirelli 19 cali.cisza w srodku.niski przebieg - droga (finansowo)-zadbana ;)
Gartuluję zakupu i przekonania się, że we wnętrzu panuje idealna cisza. Resztę eFka już sama udowodni.
Mam nadzieje. :) jak narazie mega niskie spalanie z trasy i jakos ten diesel (ktorego nie jestem fanem) nie przeszkadza mi.banan na buzi jest :)
BMW juz nie jednemu anty fanowi udowodnilo ze Diesel'a da sie lubic, ode mnie poczynajac ;)
Arielowaty patrząc na twoje poprzednie fury to widać że "benzynowa moc" była z Tobą....ciekawe jak już pojeździsz trochę dieslem czy przekonasz się do niego.
Ps: domyślam się że kupiłeś 3.0 diesla bo w sumie nigdzie wprost tego nie napisałeś. Jak już zrobisz parę tysięcy kilometrów to napisz swoje odczucia jak się sprawuje eFka i silnik, zapewne mi jak i innym kolegą się to przyda w przyszłości ;-)......
W F01 nie ma innego ropniaka niż 3.0 ;) pytanie tylko na ilu turbinach.
Nie ma diesla V8? :) sam sobie odpowiedziałem, rzeczywiście diesle to tylko R6, a szkoda ;D