ale może kupił od komisu albo p.Henia.A wtedy daleka droga do udowodnienia że kręcił km.
Wersja do druku
ale może kupił od komisu albo p.Henia.A wtedy daleka droga do udowodnienia że kręcił km.
To chyba samo mowi za siebie, skupiam sie wlasnie kupiam przed chwila wymienilem alternator musze jutro jakos dorwac to kolo pasowe od pompy wody, ma ktos? place extra 100% wiecej okolice opolskiego dolnoslaskiego.Cytat:
- sprowadzony z USA
- pierwszy właściciel w Polsce
- przegląd i OC do 11.2014r.
Cena / USA / PRZEBIEG... i fakt ze auto za tak niskie pieniadze nie chcialo sie sprzedac mowi samo za siebie i powinno bylo zmusic do gruntownego zweryfikowania autka - posiadac po prostu E65 ktorym jezdzimy (ale od "eksperta" do "eksperta") to jedno, a posiadac DOBRE E65 to juz drugie.
Wiem co znaczy miec E65 ktorym jezdzisz od mechanika do mechanika, zestresowany bo dopiero go kupiles za ciezko uzbierane pieniadze, zastanawiajac sie czy zostales oszukany czy o co chodzi. Jednego jestes wowczas pewien - ze konca wydatkow nie widac i efektow rowniez. W momencie kiedy ja kupowalem moje pierwsze E65 wersje przedliftowe byly od 38k to ja wybralem model z polki cenowej 52k pln (za model z 02') i okazal sie nie zbyt udanym wyborem, roznica od tych oferowanych po 38k a tym co kupilem byla chyba tylko w cenie, takie prynajmniej odnioslem wrazenie.
...i dzisiaj majac bezwypadkowe, zadbane POliftowe E65, oryginalnym przelotem 270k km - wiem co to znaczy miec dobre 7er :)
Jesli w Twoim wypadku :
Przebieg - dzisiaj rzeczywiscie ma 300tys, to jest to super wynik, mogl byc krecony np. z miliona.
Powypadkowy - jak widzimy na zdjeciach - poduszki sa całe, a konstrukcja pojazdu nieucierpiala mozna powiedziec zbyt mocno.
Liczmy na to ze ogarniesz alternator i aku i bedzie dobrze :) Za te pieniadze nie kupiles gorszego 7er od tych co sa wystawione po 40k. Mowie to z wlasnego doswiadczenia ktore opisalem wyzej ze, wysoka cena auta uzywanego nigdy nie bedzie wyznacznikiem jego wyzszej "jakosci" wzgledem konkurencji.
wkoncu ktos normalny... tu wiekszosc twierdzi ze jak nie przeplaciles to kupiles trupa. co do auta to lekki dzwon z przodu nie ma tragedii e39 tez mialem lekko uderzone z przodu tak mi sie wydaje bo na chlodnicy byly odcisniete kolka ale jezdzilo sie przyjemnie, tu troche widac ze ta maska jakby sie nie domykala ale pewnie i to idzie skorygowac ;] jak ze skrzynia wszystko wyjdzie ok to gratuluje zakupu chociaz mozna powiedziec ze wygrales na loterii nie dokonujac nawet jazdy probnej ;p
Uszkodzenia praktycznie bez ingerencji blacharskiej , moim zdaniem lepiej uderzony być nie może. Jeżeli robił to kumaty zakład to nie powinno być śladu - kupiłbym go w ciemno .Napraw alternator , wsadź "normalny" aku i zameleduj go ,może będzie ok . Brak stałego zasilania robi wielką kaszanę w e65 (autopsja).Może da radę zamknąć się w 2 tys. a wtedy masz mega tanią e65
A nawat jak przyjdzie mu robić naprawe skrzyni to i tak tanio wyjdzie to e65.Te uszkodzenia ze zdjeć są prawie zerowe tak ze nie stresuj sie.Przebieg...hm,zawsze mogło być gozej.naprawiaj i ciesz sie jazdą kolego.
Jaki jest taki szacunkowy koszt naprawy gdyby cos? Chodzi mi o jakis tam szacunkowy koszt:)
skrzynia : od 700 do 4000
alternator : od 500 do 3000
Olejus co do alternatora ma rację ,a co do skrzyni róznie , skrzynia z wymianą (u mnie 2000) naprawa od 500 -3000
Ja nawet bym nie jechał tego oglądać. Dlaczego? Ano dlatego:
1. Ściągany z USA (czyli masz jak w banku dzwona),
2. e65 z przebiegiem 180tys. km za 23 tys. zł? Dobre,
3. jedna felga inna (to co, że gdzieś ma 4 do kompletu, widać że nawet do zdjęć nie chciało mu się zakładać),
4. niby włożył w to auto 7,5k zł, a głupi alternator sobie darował.
Przynajmniej cenę dał w miarę uczciwą. Ale chyba nie spodziewałeś się igiełki za 23k jak 99% ludzi przeglądających otomoto? Screeny z ogłoszeń swoją drogą, masz umowę? Co jest w niej napisane? Jak masz czas i pieniądze (koszty postępowania, ew. pełnomocnik, zaliczka na ew. biegłego z dziedziny motoryzacji itp.) to możesz się z nim bujać po sądach, z tym że on jako osoba fizyczna, nie musi być specjalistą z dziedziny motoryzacji i udowodnienie czegokolwiek nie będzie takie łatwe.