jestem jak najbardziej za!Cytat:
Zamieszczone przez Vitek_Słupsk
Wersja do druku
jestem jak najbardziej za!Cytat:
Zamieszczone przez Vitek_Słupsk
super
no i dziś sobie zdziałałem następną rzecz, która wyróżnia moje e38 od innych. sami oceńcie na fotkach.
przed:
http://images46.fotosik.pl/231/b3a9bfc1d2ad7e29m.jpg
po:
http://images37.fotosik.pl/227/331519924a80ea28m.jpg
w planach jest już następna mała modyfikacja, już nie długo będą fotki.
kurcze, nie wiem ... :]
Na 1szy rzut oka dostrzegłem brak 3ego światła stopu ...
Dodatkowe "STOP" na przeciwmgielnych..... Mi nie pasuje. Standardowe "STOPY" są dobrze widoczne a wzmacnianie ich poprzez lampy przeciwmgielne wzbudza irytację u stojących z tyłu. Nasze auta to w większości automaty, a to oznacza częste używanie pedału hamulca i drażnienie innych uczestników drogi.... Ja jestem na "nie".
Hmm skąd wiesz? :DCytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Ja mam tak samo jak na zdjeciach:
przed:
świecą się tylko postojówki z tyłu
po:
po włączeniu przeciwmgielnych świecą sie i postojówki i przeciwmgielne
:D :D :D
W sumie racja, ale idąc tym tropem to ja też tak mam, i wielu innych też tak ma ;D ;D ;D
jednym się będzie nie podobać innym tak. to są gusta o których się nie rozmawia. nie mam 3 stopu to tak sobie wymyśliłem, w planie jest jeszcze mała poprawka nad tym zobaczymy jak wtedy wyjdzie.
Vitek_Słupsk, w tym przypadku to nie kwestia gustu tylko oślepiania innych użytkowników drogi. Lampy przeciwmgielne mają odbłyśnik bardziej połyskliwy, co w standardowych warunkach przejrzystości powietrza po prostu oślepia. Nie piszę tu o walorach estetycznych, bo one faktycznie są kwestią gustu.
Czyli jednak chodziło o stop :) Sylwekk miałeś nosa.
Ja tego pomysłu nie neguję tak do końca choć też uważam że światła stopu w e38 są dość mocne, szczególnie w lapach kryształkach. Ale nie mając trzeciego światła stop to co zrobił Vitek może być jakąś alternatywą. A w kwestii oślepiania może by troche osłabić świecenie przeciwmgielncyh w przypadku gdy mają robić za stopa? ;)