i co panowie mozecie mi w jaki kolwiek sposob pomoc na odleglosc czy nie... ??
Wersja do druku
i co panowie mozecie mi w jaki kolwiek sposob pomoc na odleglosc czy nie... ??
Teraz może komputer jakiś błąd pokaże - ja osobiście już nie mam pomysłu co to jest ( mam manuala i z automatami nie walczyłem ... )
aha dzieki przyjacielu.. moze ktos mi podpowie jeszcze kto ma stycznosc z automatem.. albo kto ma komputer do sprawdzenia auta.. pozdro:)
Jeżeli chodzi o pomoc to powtarzam - musisz dojechac do Katowic, tutaj damy rade... prosze tylko abyktoś sie wypowiedział czy to nie zaszkodzi samej skrzyni!? Tak na oko to nic nie zrobisz, tu trza po pierwsze komputer...Moge załatwić lawete ale to znow koszta...z Jastrzębia masz blisko ...Cytat:
Zamieszczone przez bialydaro
dzieki Aldik za zangazowanie przemysle wszystkoo dzis kupuje alumy 4 plus gumy na nie 235/60 r16 i zobacze jak bedzie samochod jezdzil na kompl;ecie kol.. tyrzymajie kciuki bo jestem juz neizle wkurwiony na ten samochodf.. ale co zorbic chcialo sie 7er... i jestem nadal szczesliwy, ze go posiadam.. pozdro:*
ja jak kupiłem to też zaczęły się schody i już miałem to olać byłem zły.. i wtedy wszystko odpukać zaczęło być okej. I nie mam więszych problemów z autem.
ale tez kolego miales problemy ze skrzynia.. ? jak tak to jakie ? pozdro
nie ze skrzynią nie miałem nic, wycieki plus zawieszka to były moje bolączki. jedz do kogoś kto się zna na automatach albo typowo na bmkach i powinni rozwiązać Twój problem nie jest źle ponieważ skrzynia na pewno jest sprawna i to jakaś elektroniczna pierdoła, głowa do góry.
tak wlasnie jutro zrobie.. narazie czekam na kola.. bede miec we wtorek :)
To nie wina auta tylko debila co Ci wybiegł...Cytat:
Zamieszczone przez bialydaro