-
Właśnie dlatego mam czarne myśli. Powymieniam wszystkie elementy gumowe wału a finalnie pójdzie konwerter do regeneracji ( i kupa,kupa kasy). Chyba za dużo mocy..... na wale:courage: Mam to samo co xenon tylko że przy 110km/h i lekko noga z gazu i się zaczyna. Jak układ napędowy napięty ( przyspieszamy) tego efektu nie ma....
-
Dokładnie tak mam napięty wał tego efektu nie ma chyba 4tyś nie nasze tak na święta hi hi
Jak co to możemy się kiedyś umówić na porównanie będziemy pewni
-
Witajcie. Czy krzywe tarcze hamulcowe mogą powodować drgania na kierownicy i całym samochodzie ? Pytam bo już nie wiem czego się złapać . Tarcze są wykończone bo przy 100km/h i więcej podczas hamowania wszystko bije. Ale czy mogą powodować drgania podczas normalnej jazdy ? Elementy zawieszenia sprawdzone i uszkodzenia wymienione. Wał napędowy sprawdzony i wszystko wygląda dobrze. Pytałem gościa w komisie i podobno było tak. Auto stało ok. 7 miesięcy po tym czasie przejażdżka i uznał że są krzywe tarcze więc nie kupił nowych tylko oddał do przetoczenia ( wiadomo samochód szedł do sprzedania więc wszystko za półdarmo ) . Przyjechał do komisu i auto dalej stało ok. 1 miesiąca zanim znalazło nowego jelenia czyli mnie.. I teraz nie wiem co z tym zrobić. Planowałem i tak zmianę całych hamulców przód i tył ale czy one mogą powodować drgania samochodu ? Kurde średnica tarcz to 374mm więc spore bo mam 745d.
Aha jeszcze zapomniałem dodać, że handlarz przetoczył tarcze ale bez zmiany klocków bo jeszcze były grube jak powiedział..