A pod wzgledem silnika w cos się zaglębic? Wiem zeby napewno doglębnie sprawdzic skrzynie,jak wchodzi kazdy bieg,jak dziala kickdown,czy nie szarpie itp.A silnik? Prace instalacji LPG itp?
Wersja do druku
A pod wzgledem silnika w cos się zaglębic? Wiem zeby napewno doglębnie sprawdzic skrzynie,jak wchodzi kazdy bieg,jak dziala kickdown,czy nie szarpie itp.A silnik? Prace instalacji LPG itp?
wystarczy porównać ceny części zawieszenia, w E38 na dzień dobry jeśli masz do wymiany zawias i chcesz zrobić to porządnie 'dla siebie' na dobrych częściach to bez 10k nie podchodź.
I nie zapomnij obejrzeć zbiornika paliwa...jeśli nie wymieniany to na 100% będzie zardzewiały i jeśli będą to duże pęcherze to warto coś zbić z ceny a jeśli już będzie ciekł,to wtedy trzeba zbić z ceny z 1000 zł...weź ze sobą jakąś niedużą latareczkę i dobrze pooglądaj ten zbiornik...głównie dookoła spawu idącego w płaszczyźnie poziomej po środku zbiornika a szczególnie przy bocznych śrubach mocujących zbiornik do podłogi...jeśli są na zbiorniku duże pęcherze to prawie pewne,że po ich usunięciu będzie wyciek...zbiornik praktycznie do śmieci...
I jak, autor był dzisiaj oglądać jakąś ofertę? :)
te 10k za zawias to przesada o jakies 5k wg mnie spokojnie...
no własnie macałes cos
Niestety nie moglem dzisiaj jechac ,bo urodził się moj chrzesniak taki prezent pod choinke i trzeba bylo szukac modelu BMW i jechac do szpitala :) hehe. Ale napisalem zeby napisał mi VIN na Email oraz co wstepnei samochod boli odpisal ze napisze okolo 13 i do tej pory nie mam odpowiedzi. Ale znalazlem z 2-3 nowe E38 w sieci ciekawe oraz bylem tez rano ogladac E38 niedaleko mojej miejscowosci,bo kuzyn powiedzial ze ktos tam ma na sprzedanie.
Za 10 tyś to bym szukał e34 z ostatnich lat produkcji(lift) z silnikiem m50b25 :-)