Możesz mi trochę naświetlić sprawę ? Ostatnio mam mało czasu na śledzenie forum a czytam już któryś raz o tym słynnym E60 i nie wiem o co kaman.....
Wersja do druku
Sebek co jak co ale Ciebie starego wyjadacza "obecnego stanu rzeczy" nie powinno zaskoczyć , że są pewne sezony w mediach.
Były już:
- agresywne rasy psów co to 2 razy w tygodniu jakieś dziecko zostało pogryzione;
- dopalacze i młodzież co kilka razy w dniu zostaje przyjętych na izbę z ciężkim zatruciem;
- kibice co tłuska nie lubią i obrazaja go , demoluja stadiony etc. organizuja ustawki ;
- matki mordujace swoje dzieci ;
i co niby nagle to się skończyło ? nie panowie o tym się nie mówi bo teraz mamy modny sezon na agresywnych kierowców BMW ... kierowcy innych aut to rzepy, które nawet mandatów nie dostają ...
Media to w dzisiejszych czasach ... a szkoda gadać !
Dzuda tutaj masz filmik: http://www.youtube.com/watch?v=EOD2NaBlDwA
ale to tylko e60 :) " nizsza liga " kierowcy 7 jezdza kulturalnie brak nagran o tym swiadczy lub ludzie poprostu boja sie nagrywac 7 haha :)
No i namierzony ;]
http://www.adrenalinemotorsport.pl/a...ez-internautow
zgadzam się z Tobą w 100% ... mnie ciekawi czy poszkodowany w zajściu otrzyma mandat za wymuszenie pierwszeństwa i nurtuje mnie słowo " przepraszam" które wymawia na koniec akcji.
Nie bronie gościa w X5, ale gdy faktycznie prawie doszło do kolizji rozumiem jego wkur.... poza tym gadka typu - "moje dzieci, zostaw moje dzieci" jest mega słaba w takiej chwili.
Nie chce mi się wierzyć żeby aż taką agresję wywołało samo wymuszenie pierwszeństwa, to jest tylko fragment filmu, który autor udostępnił, co było wcześniej?? Zachowanie barana w BMW jest chore i powinien zostać możliwie wysoko ukarany. Auto marki BMW dokładnie tak samo wszystkich podnieca jak pies rasy stafford. Niestety z moich obserwacji wynika, że jest wspólny mianownik większości właścicieli tych dwóch - większa agresja i chęć pokazania, co ja to tam nie mam, kozactwo i buractwo, które żyje w obrębie serii 3 i 5, a teraz nawet X ( nie chcę urazić normalnych użytkowników). Nie widziałem nigdy faceta szalejącego serią 7, latającego z młotkiem po ulicy itd. Takich filmów będzie z początkiem dużo, potem pewnie się to uspokoi, jak część kretynów zda sobie sprawę z faktu, że każdy może teraz mieć rejestrator.
widziałem wypowiedź na tvn turbo właśnie. Wynika z tego ze "poszkodowany " zajęchał drogę X5 i następnie machnął ręka co zostało odebrane jako środkowy palec lub było bo tego nie wiemy. Po za tym dodam od siebie ze koleś jechał środkowym pasem a nie prawym wolnym co mnie też wnerwia. Kumulacja postępowania doprowadziła do furi kolesia z bmw . Nie powinien był nikogo bić ale coraz bardziej go rozumiem.