-
Nie znam środowiska. Jeżeli znasz to decyduj. Uwaga Michała trafna. Myślę że tłum specjalnie nie potrzebny. Lepiej zawrzeć relacje w "ścisłym" gronie.
A rozmawiać na pewno będzie o czym.
Wezmę też aparat aby się na forum pamiątkowa fotka znalazła
wysłane z Tapatalk
-
6 i 8 tez ujdzie :P ale z doswiadczenia wiem ze na spotach e39 e46 itp nie ma o czym gadac bo to zwczajne wozidla
-
Też wolałbym spotkać się w gronie samych 7-er. Uzbierajmy tylko więcej, niż nasze cztery osoby. Myślę, że Popik też się pojawi, tylko może nie czyta postu, ale powiadomię go.
A co z ludźmi z Zamościa ? Też mają niedaleko do Krasnego.
-
-
A kiedy planujecie się spotkać?
-
Nie rozmawialiśmy jeszcze o dacie, ale myślę, że powinienem się dogadać w ciągu tygodnia na udostępnienie terenu.
Czyli jeśli będzie wszystkim pasowało, mogę uzgadniać przyszłą sobotę lub niedzielę, ewentualnie za dwa tygodnie.
-
a kiedy sa swieta? moze jakis dlugi weekend bedzie?
-
Święta chyba w połowie kwietnia wypadają i z racji ich charakteru na pewno będzie przedłużony weekend, ale raczej nie spodziewałbym się frekwencji ;-)
-
1. Michal750
2. Antek
3. chytrusek
4. Maikel
5. POPIK
-
ja bym proponował zorganizować pierwsze jakiegoś parkingowego spota, a później na takim spocie możemy przecież pogadać o jakimś ognisku, co gdzie i jak. gdy ustalimy to wtedy można dać info na forum i zapraszać większe grono