Zamieszczone przez
Zdzira 850I
okazje się zdarzają ale rzadko mówiąc szczerze ktoś tu wspomniał o bezpieczeństwie no widzisz ja też swoje cenię i wolę kupić drogie pewne auto jak trupa spawanego tu i tam co się rozłoży przy byle czym i szukając auta nie szukam tylko najdroższego tylko szukam stanu ale po prostu poniżej 15k nie widziałem e-32 bez rdzy ( u mnie podstawa ) z wypasem który działa w 100% prostego nie kombinowanego z maks 3 rąk bo kupując auto za kilka tysi kupie auto po 15 właścicielu i potem się biorą opinie, że nikt tego dobrze nie serwisuje
a co do tego, że nie widziałeś dobrze serwisowanego e-32 skoro obracasz się w świecie e-32 za 5-7k to się nie dziwię chcesz mogę Ci dać na pw skany faktur za części to może sam ocenisz czy dobrze serwisuję??? ale w uproszczeniu kwotę którą ty chcesz dać za całe auto ja wydaję co roku na jego serwis a potem mam komuś oddać za 8k???? nigdy w życiu prędzej ziemia stanie i tyle w temacie aha i podejście, że każdy kto sprzedaje kłamie to tez przesada i mierzenie chyba ludzi swoja miarą bez urazy ale w pewnym sensie nazwałeś każdego z nas kłamcą bo kazdy z nas był kiedyś w roli sprzedającego