no u mnie po chwili właśnie się unormowało ale dopiero jak ruszyłem. spalanie wychodzi mi około 18 litrów z wywaloną sondą.... to chyba dobry wynik patrząc na porę czy nie do końca?
Wersja do druku
no u mnie po chwili właśnie się unormowało ale dopiero jak ruszyłem. spalanie wychodzi mi około 18 litrów z wywaloną sondą.... to chyba dobry wynik patrząc na porę czy nie do końca?
18L LPG w mieśce ? Wdł mnie w normie, choć mogłoby być lepiej. Też zależy jaka jazda i automat czy manual.
M30B35 automat i niesprawna sonda i PB nie lpg
Spalanie 18 jest w normie, jeśli masz możliwość to stawiaj auto tak, żeby strona kierowcy była wyżej od pasażera - wtedy nie będzie rezerwy :D
w e34 miałem ten problem.... prawą stroną na chodniku iiiii..... zgasła i nie odpaliła... rozrusznikiem z chodnika ją ściągałem na jedynce i po jakims czasie załapała.... dotoczyłem się do stacji :D śmiechy śmiechami.... ale jaka sonda i ile może kosztować? brać bosch-a czy tani zamiennik? miał ktoś styczność?
osobiście brałbym boscha, chyba, że brak siana to nie wiem... :) http://moto.allegro.pl/listing.php/s...&string=m30b35
wiem że zamiennik jest za około 100zł.... tylko czy zamiennik poda dane tak jak należy? bo okaże się że dam zamiennik który będzie dawał złe dane i dalej nie będzie tak jak być powinno