U mnie również nie działały spryski lamp. Wczoraj dostałem drugi moduł od auta, które posiadało takie spryski i muszę powiedzieć ze system się ożywił. Muszę jeszcze jutro zobaczyć dokładnie jak on działa i postaram się spisać numer modułu.
Wersja do druku
U mnie również nie działały spryski lamp. Wczoraj dostałem drugi moduł od auta, które posiadało takie spryski i muszę powiedzieć ze system się ożywił. Muszę jeszcze jutro zobaczyć dokładnie jak on działa i postaram się spisać numer modułu.
no i pięknie problem rozwiązany
Co tu dużo pisać, po prostu Bartek rzuciłeś cień nadziei na rozwiązanie tematu i miałeś świętą rację :-)
Jak by co to mam jeszcze ze trzy moduly gm. Wszystkie pochodza z aut ktore mialy spryski:)
Moduł ma numer 61 358 360 104 607010 9110.
ja ma taki problem ze przy każdym spryskaniu szyb uruchamiają sie spryski na lampy ... wczesniej było ok , i zauważyem jeszcze ze dosyć długo muszę przytrzymać manetke zeby spryskac szybe , moze jest to wina zaworka zwrotnego ? a i jeszcze nie działa mi inte. spryskiwanie szyb
Jeżeli ktoś szuka to u delara BMW
Auto Premium Sp.z o.o. Rzeszów - Świlcza
mają pompkę o numerze 61671382085 w wyprzedaży w cenie 187 PLN.
Dolozylem dzis spryskiwacze halogenow i lamp bez intensywnego mycia i bez manetki s.Przekaznik czerwony i te sprawy. Auto mam po 92 roku silnik v8 i instalka tez od v8. Czy jezeli mam rocznik 92 to gm mam domyslnie z wersja ktora obsługuje spryski? Uzywalem tych spryskow dzis i dwa razy zadzialaly ale nie za piatym razem tylko pozniej i to jakos slabo. Jak w ogole dzialaja takie spryskiwacze? Trzeba dluzej przytrzymac manetke? Dodam ze mam w miare bogata wersje bo elektryczne fotele grzane, instalacja gotowa na hifi lusterko fotochrom zmieniarke itp . Czyli zakladam ze powinno tez obslugiwac spryskiwaczs