-
uszczelek??malowanie??no można by aczkolwiek nie wiem czy warto i czym niby???materiału 3m z wałka 1,50 wyszło na sufit przednie słupki tylne osłonki słupków środkowe,szyber i tylna półka :) i tak zostaje trochu odpadu ale trzeba patrzeć na wzór materiału żeby ładnie pasowało :)
-
ile zapłaciłeś za podsufitkę? wyszła przez tylne drzwi jak dobrze rozumiem bo tego się obawiam najbardziej.... podsufitke z szyberdach się odkręca gdzieś czy ona ma wyjechać wyciągnięta tak jak opisane kilka postów wyżej czy jeszcze coś muszę wiedzieć? pytam bo tez mnie to czeka :(
-
tak jak napisane :) trzyma się na zatrzaskach,rączkach i bocznych tylnych słupkach :) jakby co pisz na PW co do zapłaty to 3 m materiału z alledrogo klej i do tapicera :)
-
a szyberdach tylko wsuwany tak? bo tylko o wyciąganiu do tyłu jest wspomniane co chodzi o tapicerkę szyberdachu....
możesz jakiś materiał polecić?
-
Niestety w tym roku z dnia na dzień pojawił się u mnie baldachim i coś muszę z nim zrobić. Zastanawiałem się też nad czarną podsufitką tylko czy to będzie pasowało do szarej skóry? Ma ktoś taki zestaw szara skóra + czarna podsufita? Jak tak to prosiłbym o foty.
-
x2 też mam szara skórę i też chciałem na czarno zrobić
-
Czarna podsufitka i szare skóry z czarnymi lamówkami to typowe zestawienie Indyviduala w E32. Oto przykład z Allegro:
http://otomoto.pl/bmw-730-individual-C27353899.html
-
no to pozostaje tylko materiał.... ktoś poleci coś z allegro? tapicer zaraz jak krzyknie swoją cenę za materiał to się słabo robi..... tapicera w okolicach warszawy dobrego i taniego ktoś namierzył?
-
Dzięki wielkie :) Już wiem, że tak zrobię :) A co do malowania czarnym sprayem to co ze słoneczkami? Będzie się tego lakier imał? A ta przesuwana osłonka lusterka? Jakoś da się ją wyciągnąć?
-
Podpinam się pod pytanie :) Co ze słoneczkami ?