-
Hmm co tu można na pierwszy rzut oka powiedzieć. Z wyglądu jest ok, a to jak się spisuje technicznie to tylko Ty wiesz. Jeśli tak jak piszesz jest to dla Ciebie za duże auto to oczywiscie nie ma co tu dużo gadać. Przecież nie można jeździć samochodem na siłe i bez przyjemności. Pod tym względem 5 jest na pewno poręczniejsza. Jeśli po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw wychodzi Ci że 5 bardziej spełnia Twoje oczekiwania to ok. Wydaje mi się jednak że 7 przyjemniej pokonywać 5tyś miesięcznie:) Poza tym tu masz motor 3l a tam ponad 4l więc koszta też będą inne. Także nie ma co tu gdybać, musisz sam wybrać.
Na szczęście do głowy przyszła Ci 5 więc dobrze że myślisz tylko o BMW bo jakbyś tu wyskoczył z jakimś dylematem typu "e38 czy fiat punto" to by się posypały ostre słowa ;) hehe
Pozdrawiam
-
e39 nigdy nie mialem a moje e 38 jest bezawaryjne i z tego wzgledu chyba zostane przy nim.... tymbardziej ze teraz gaz zamontowałem BRC
-
No prosze, chwila rozmowy i wszystko sie dobrze skończyło:) Skoro masz bezawaryjne autko to chyba szkoda się go pozbywać. Nigdy nie wiadomo czy udałoby Ci sie trafić na e39 w tak dobrym stanie.
Pozdro
Damias
-
wiesz co..
mialem niedawno podobny problem.. z felgami (jak zwykle) :?
znudzily mi sie moje 20" Alpiny...i przegladalem setki ofert.. i doszedlem do wniosku (po raz setny) ze ta felga jest mega piekna!!!
,jest idealna do e38..nie jest szpanerska,nudna itp..
jest idealnie skrojona tak jak e38!!!
...i nie mam na co jej zamieniac,poprostu idealnie mi ona pasuje,a do tego sa proste i mocne,oryginalne,opony sa super..czego ja szukam (sobie pomyslalem :razz: )
..i dzisiaj zrobilem ponad 100km...i uswiadomilem sobie ze bylbym idiota gdybym je sprzedal.. ;)
tak sam z autem...
e38 ma linie mega ponadczasowa
..nie mozna sie do niczego przyczepic..troche wkladu i to auto moze byc naprawde piekne...grunt to zadbane auto! i juz wiele jej nie potrzeba!! ja postanowilem wlozyc troche grosza zeby auto mialo fajny wyglad..ale jak napisalem...seryjne e38 jest takze urocze!! wiec nie szukaj czegos bo nie musisz ;)
no oczywiscie sa rozne sytuacje w zyciu..i nieraz jest tak ze trzeba z czegos zrezygnowac..wtedy..no coz wybiera sie wlasciwe wyjscie...
pozdro dla fanow 7er :D
-
mi osobiscie niezbyt podoba sie przod... lampy wygladaja juz na zmeczone a nie chce robic jakiegos wiejskiego tunninu a na przerobke po fl poprosztu szkoda mi kasy..... i zastanawiam sie nad grilem chromowanym ale do moich lamp nie bedzie pasowal..... a felgi alpiny to sam bym chcial miec ale troszke drogie sa.... kupilem oryginal po lifcie........ 17"
-
Jak lampy masz zjechane to wymień same klosze. Koszt stosunkowo niewielki a dużo lepiej autko wygląda. Sam się do tego przymierzam :)
-
chodzi mi o te okragłe w srodku... bo sa juz troche zolte... a te na zewnatrz sa ok... jedyne do czego mozna by sie przyczepic to niewielkie odpryski od kamyczkow itp a gdzie mozna dostac same klosze te w srodku okragle bo na allegro ich nie widzialem.....
-
Pewnie w ASO ale chyba za niemałe pieniądze. Ktoś tu kiedyś o tym pisał że jakaś jest tego chora cena, ale nie pamiętam dokładnie. Może ktoś sobie przypomni Panowie?
-
te odpryski to i ja mam ;) ale taki chyba urok bliskiej jazdy za autem..
co do lamp..to napewno za mala kase dostaniesz w dobrym stanie takie kloszy jakie ci potrzeba ;)
zobaczysz..porobisz pare takich drobnostek i auto bedzie mialo to cos czego nie ma 5er ;)
nerki kup sobie moze takie cale chromowane...zobacz u Anatola ile to dalo..mial nerke taka jak ty a kupil po FL cala chromowana i odrazu odmlodnialo...
co do felg Alpina 20" sa piekne ale ciezko kupic w dobrym stanie i z oryginalnym wentylkiem pod deklem...i sa drogie ..
ja zastanowilbym sie na twoim miejscu czy lekkiej gleby nie zrobic tak 40mm ..napewno zyskalby na urodzie ;)
-
rozbierz lampy i sprobuj pasta polerska wyczyscic te plastiki.u mnie pomoglo!