No i git. Bezi mnie ubiegł.
Wersja do druku
No i git. Bezi mnie ubiegł.
Witam ja posiadam e65 z 2001 i mam ten sam problem czytnik nie widzi płyty tylko że tam jest cd czyli na europe jest chyba 7 płyt do jazdy. A i czy ktoś wie z skąd ściągnoć mapy bo szukałem i nic ???
Ori salon albo mapy VDO
witam Panowie mam podobny problem caly czas wyswitla sie "initializing ......" i co jakies 3-4 min jest trzask, dodam ze plyty z navi nie moge wyciagnac na czytniku pali sie tylko dioda "on" plytka w naavi jest na 100% ori probowalem wyciagac bezpiecznik i nic autko e65 2005r system profesional
Wymiana lasera w czytniku - 299 zł z usługą. Ja tak zrobiłem w mojej E65 i śmiga.
Ja również mam podobny problem tylko u mnie na początku zawieszała się tzn. przy wpisywaniu np. ulicy musiałem długo czekać aż zaakceptuje mi wybraną literę i po jakimś czasie wyskakiwał błąd że nie ma płyty lub że się wczytuje. Zdarzało się też, że podczas jazdy nagle był trzask w głośnikach, a później zaczynał migać obraz na biało na wyświetlaczu i wyłączała się ostatecznie navi. Dodam że używam oryginalnej płyty z mapami BMW. Czy u mnie również wymiana lasera załatwi ten problem??