Wielki szacun dla drużyny i kibiców z Irlandii !!!
Uczmy się od nich jak należy wspierać Drużynę Narodową i to bez względu na wynik.
http://www.youtube.com/watch?v=wyTu8ibpp9w
Wersja do druku
Wielki szacun dla drużyny i kibiców z Irlandii !!!
Uczmy się od nich jak należy wspierać Drużynę Narodową i to bez względu na wynik.
http://www.youtube.com/watch?v=wyTu8ibpp9w
Szkoda,odpadli :/ widać,że chłopaki wolą grać w reklamach niż w piłkę.
Chłopaki dobrze grali, ale pierwsze 20min, potem schodzili w defensywę. Moim zdaniem niepotrzebnie. Nie udało się, ale podziękowania i tak im się należą.
A moim zdaniem zagrali najsłabszy mecz na tym turnieju - od początku widac było że im nie idzie.
Jak to mówią "szczęście sprzyja lepszym" i " niewykorzystane sytuacje lubia się mścić " i te 2 powiedzenia podsumowuja byt Polaków na Euro 2012
Co do grania w reklamach - a Ty byś nie reklamował Biedronki albo Żabki za 1,5 mln zł??? śmiem wątpić - biznes is biznes proste?
Ale wielki RESPECT za zaangażowanie i chęci no i brawka dla kibiców
A teraz będziemy oglądać "naszych" jak graja w finale w reprezentacji Niemiec hahaha
Myślę,że Smuda powinien zostać do mistrzostw świata,w niczym nie zawinił,co do reklam nie miałem racji,ale byłem zbyt zdenerwowany przegraną,przegraliśmy wygrany mecz,conajmniej trzy setki w pierwszej połowie,w drugiej połowie zero zaangażowania (złe przygotowanie fizyczne do euro),chłopaki zostawili wszystkie siły w meczu z Rosją,Rosjanie tak samo i dlatego przegrali.
Dziękuje naszym piłkarzom za emocje jakie nam dali przez te wszystkie mecze, może nie było najlepiej ale wstydzić tez się nie mamy czego. Kibicuje im z całego serca a negatywne komentarze piszą sami znawcy piłki nożnej.
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce.
Niestety przynajmniej połowa z tych 38mln trenerów tego nie rozumie ;)
Co do reklam:
Umowę m.in. z Biedronką ma podpisaną PZPN, a zawodnicy to niejako pracownicy związku i muszą w tych reklamach występować. Była kiedyś sprawa Żurawskiego, który sądził się o swój wizerunek i niestety przegrał.
Siatkarze ograli 3 raz w ciągu miesiąca mistrzów świata, ostatni raz dzisiaj. Dlaczego o tym nie mówi się w wiadomościach w TVP tylko o przegranych kopaczach??????