jeszcze ja nie dawno byłem w takim temacie sprzedaży wszystko ladnie pieknie relaks temast sprzedaż na co powiedzialem że jak ktoś by mi wyjął na początek 10 tyś to bym zaczął dopiero rozmawiać ale tak to nie ma:P
Wersja do druku
jeszcze ja nie dawno byłem w takim temacie sprzedaży wszystko ladnie pieknie relaks temast sprzedaż na co powiedzialem że jak ktoś by mi wyjął na początek 10 tyś to bym zaczął dopiero rozmawiać ale tak to nie ma:P
no dziwne dziwne ale długość dobra :P ale w aucie wygląda nieźle jutro powinienem znaleźć czas i zaprezentować
fotki dywaników w aucie np
a w tej twojej 7er to wlew paliwa byl robiony???bo albo mi sie wydaje albo wyglada to jakbys wycial kwadrat z wlewem i wspawal go tam albo tak swiatlo pada,a ogolnie to jak mialem 20 lat tez kupilem sobie e 32 tez 3.5 wisniowa z tym ze manual shadow line i na borbetach pojechala 2 razy do nl bo wtedy zaczelem tu mieszkac i tak ja zajechalem ze sprzedalem za 500zl byla to przygoda w moim zyciu chcialem tez zobaczyc jak 20 letni lepek da rade utrzymac 3.5 litra w 15 letnim aucie,wiec jesli cieko idzie ci z kasa to lepiej sprzedaj gdyz auto ktore stoi zuzywa sie szybciej,a i jak zaposcisz pare rzeczy a inne bede sie wciaz psoly(dzis jest ok ale jutro nigdy niewiesz )To mozesz duzo mniej wziasc
nie wydaje Ci się
malowane bylo wokul wlewu bo byla korozja ale nie wycinałem ;p ale zle lakier zostal dobrany zreszta bylo to zrobione nie zgodnie ze sztuka bo wpyłka zamiast cały element/ Cały samochód...
Faktycznie strasznie słabo to wygląda...