-
http://images61.fotosik.pl/227/87692fca1c70ea49m.jpg
Tak na zachętę ;]
Może warto byłoby już zainteresować się kalendarzem na 2014 rok? Żeby się potem nie gonić, jak w zeszłym roku...
W aucie za wiele się nie dzieje, jedynie kilometrów przybywa. Problem z instalacją gazową rozwiązany, jak zwykle "fachowość" instalatorów przekroczyła kolejne granice absurdu... ;)
Powoli kompletuję części blacharskie i zbieram się do usunięcia wszelkiej rdzy, oraz przy okazji haka z tylnego zderzaka.
Poza tym kilka rzeczy do wymiany ( eksploatacyjne ), ale jak na razie brak czasu, z powodu poszukiwania drugiego samochodu, który pozwoli mi rozebrać BMW bez obawy, że nie będę miał czym na drugi dzień jeździć. Wtedy prace ruszą w końcu tak jak powinny.
Pozdrawiam ;]
-
Jak to w życiu bywa, trochę się pozmieniało.
Wymienione łączniki stabilizatora przód Lemforder razem z gumami, tylne amortyzatory Sachs z poduszkami Meyle HD, tuleje tylnej belki Lemforder, sondy lambda dedykowane Bosch. I na tym na razie koniec. Przy pracach przy tylnym zawieszeniu wyszło, że do wymiany są łączniki stabilizatora z gumami i tzw. dogbones, ale to chwilę poczeka. Kompletuję też powoli różne części wyposażenia dodatkowego. Ostatnio dołożyłem np. Soft-Close, a w garażu czekają szyby atermiczne.
Wczoraj założyłem zimówki, po kilku dniach ślizgania się na dogorywających oponach letnich, jednak wydaje mi się, że i tak za wcześnie, bo jakoś na zimę się nie zapowiada.
Na początku tygodnia kupiłem drugi samochód, który miał mi zastąpić BMW w codziennej jeździe, jednak na chwilę obecną BMW jeździ dalej na co dzień, a w/w samochód jest przygotowywany do wyjechania na drogi i poza nie też ;)
To tyle jak na razie,
Pozdrawiam ;)
-
Gdzie ty mieszkasz że zimy niema? :) U Mnie w mieście bez wyjątków śniegu jest do połowy piszczela... :d
-
No spadło trochę śniegu i przez 2 dni drogi były białe, ale teraz się to wszystko stopi i pewnie do stycznia będzie sucho i słonecznie :D
-
http://images64.fotosik.pl/542/b0e38d9322ebed3am.jpg
Dziś, 10.01.2014r mija 20 lat od wyprodukowania mojej 7er ;]
Niedawno licznik minął również granicę 380 000 km.
Wszystko zmierza w dobrym kierunku, powoli ale do celu ;)
(a co do poprzedniego posta z 08-12-2013r - miałem rację! :becky: )
-