Ori to ori Stary,jak tak to rozumiem i na pewno większość z nas...a to jak ma Kolega zrobione to po prostu papranina...a to co Ty nazywasz ori fachowo nazywa się zamiennik albo po prostu podróba...tyle na ten temat.Pozdrawiam.
Wersja do druku
Ori to ori Stary,jak tak to rozumiem i na pewno większość z nas...a to jak ma Kolega zrobione to po prostu papranina...a to co Ty nazywasz ori fachowo nazywa się zamiennik albo po prostu podróba...tyle na ten temat.Pozdrawiam.
tak niektore wypowiedzi sa bardzo smieszne ciekawe czy kazdy z was w waszej 7 er ma wszystko ori heheheh moze z 5 sie znajdzie,a kazdy ma swoj styl.pozatym pisalem ze mieszkam w nl a tu zeby znalezc nawet glupi wlot to musi sie chyba stac cud,jednka czesci mechaniczne nie sa problemem i tu niemam w czym narzekac bo auto jest 140% sprawne wali od strzala 1000km z 1 postojem i co????nic jedzie dalej leje lpg i frunie...a tutaj co niektore blyszcza sie swieca a nawet 300 km bez serwisu nie pojada wiec nie kazde gowno jest zlotem ktore sie swieci OT tyle
sorry mialem 1 awarie tj.alternator-umarl na biegu w apeldornie od reki 400euro nowy zalozyli pol godzinki i w droge...no wiadomo plus swiece kable filtry plyny klocki wszystko na biezaco...wiec ja nienarzekam i oby beatka sluzyla jak najdluzej
Oj widzę, ze ciężko znosisz krytykę.
Nie sądzę by ktoś chciał Cię tu obrazić - jedynie wyraził swoje zdanie.
Dla Ciebie to jest piękność dla innego folklor co w tym dziwnego?
czy zle znosze krytyke nie sadze,nauczylem sie juz w zyciu tego ze gdybym mial sie przejmowac tym co ludzie gadaja to bym musial sie juz dawno powiesic heheh
wiesz 1 gosciu wezmie to gleboko do siebie co mu tam napiszecie ja wpuszcze to lewym wypuszcze prawym z tego wzgledu ze to ja wybralem to auto ja za niego zaplacilem i ja go uzytkuje.fakt troszke rzeczy jest do ogarniecia...ale nie wierze ze kazdy z was odrazu kupil ideal ,mi poki co zalezy na tym zeby auto bylo w 200% sprawne technicznie i na to kasy nie zaluje...
Nikt tutaj nie wspomniał nawet słowem o stanie technicznym Twojej 7er lecz o jej "wypasie" tj. felgach, lampach i sidłach w środku.
Odnośnie ori części to modyfikując swoje auta musimy się często podpierać zamiennikami lub samemu coś zrobić ale uwierz mi że takie rozwiązanie nie muszą wyglądać jak z odpustu, kwestia podejścia do sprawy.
Kolego czarnulka nie denerwuj się, musisz wiedzieć, że na tym forum szanujemy kanon serii 7. Niestety Twoje modyfikacje doprowadziły do profanacji tego auta, a zatem naruszenie dobrej opinii tej marki. Nie możesz nas wyzywać lub oczerniać, dlatego że nam się to nie spodobało. Musisz przyznać, że auto wygląda jak choinka, a nie takie było zamierzenie producenta. Jednakże piszesz, że nie interesuje Cię nasze zdanie, zatem proponuję opuścić forum i udać się tam, gdzie inne osoby będą podzielały Twoje zdanie. Jeżeli chodzi o stan mechaniczny naszych aut jest on różny w zależności od zasobności portfela każdego z nas, ale wszyscy staramy się okrasić wszystko dobrym smakiem.
no to spoko ze sie staracie zeby byly mechanicznie ok i to mnie cieszy,sorry ale nie przypominam sobie zebym kogos tutaj obrazil...forum jest przydatne nie powim bo sam znalazlem tutaj wiele odpowiedzi na swoje pytania,a z tym ze wyglada jak choinka hmmm....chrom tak bylo,poprzednia mialem schadow wiec niech ta bedzie chrom, felgiwlasnie koncza sie malowac wiec beda 4,jak beda na aucie wrzuce fote, sami ocenicie bo wedlug mnie wyglada ok,lampy przod sa tylko dodane ringi i xenon ale sa spryski wiec jest ok lampy tyl hmmm no coz to sie niedlugo okaze czy zostana czy wyleca,a wnetrze to taki wilki szym byl o kabel od navi..heh niestety seryjnie nie bylo wiec zeby sie nie zgubic mam navi doczepiana chyba jak kazdy a byl to kabel zasilajacy,zostalo mi tylko schowac lampeczke od popilniczki i to tyle,mam rozaniec na lusterku bo chce zyc!!!modlitwe kierowcy i zapach zeby nie smierdzialo.Radio fakt jest monitor,pisalem dlaczego,zreszta dzieciaki tez wola ogladac bajeczke wiec dla mnie to spory +.w reszcie nie widze roznicy od wiekszosci 7...wiec uwazam ze niektore pojazdy z waszej strony byly bez sensu i zbyt ogolne,ale ok rozumiem wkoncu jest cieplo:-) pozdro i jesli kogos urazilem to zwracam honor
To które felgi zostają...żelazne krzyże niemieckie czy te na przodzie ori?
oczywiscie krzyze na lato a ori na zime,chyba ze trafie cos takiego jak dudza ma za rozsadna kase