Sylwek, ciekawe jaką minę będziesz miał 19 grudnia :) :) :)Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Popieram w 100% że V8 w E-32 jest baaaardzo miły dla ucha , nie tylko kierowcy :cool:
Wersja do druku
Sylwek, ciekawe jaką minę będziesz miał 19 grudnia :) :) :)Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Popieram w 100% że V8 w E-32 jest baaaardzo miły dla ucha , nie tylko kierowcy :cool:
Kurde ale klank odpalanego V12 to jest bajka - mógłbym tak siedzieć przy tym aucie i gasić go i odpalać..gasić..i.. odpalać :D:DCytat:
Zamieszczone przez bosman
Ja najbardziej zgadzam się z Aldikiem :D Można by tak w kółko, tego dźwięku nie ma nigdzie indziej, a w czasie jazdy V12 też nie jest złe :D Więc nie licząc się z kosztami wybrałbym 750, a że w mieście pali 30 l to trochę przesada, fakt, da się tyle spalić, ale jeżdżąc hm, w miarę spokojnie można ''zejść'' :D do 20-22 litrów ;)
Hmm...a co ma być 19 grudnia? Koniec świata...? ;DCytat:
Zamieszczone przez bosman
Ciekawe czy prędzej padło by aku czy rozruch :) :)Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
V12 to potęga :)
wydaje mi się że jak zwykle wszystko zależy od zasobności portfela
może i różnice w spalaniu nie są takie kolosalne, ale ceny części co do R6 V8 a V12 myślę że jest konkretna...
bo nawet taka drobnostka jak świece to r6 a v12 to już różnica :)
ja na razie zatrzymałem się na r6, ale docelowo mam zamiar dojechać do v8
v12 przeraża mnie absolutnie wszystkim...
Akurat różnica w cenie jednej świecy to grosze, wiadomo w ilości :D Ale V12 to jest moim docelowym silnikiem :P
Ja sie jednak poddalem i stwierdziłem że V12 nie ma sensu, ale jak sie trafi na handelek przypadkiem to na pewno nieomieszkam pojeździć jakiś czas i potestować to cacko :) Już prawie miałe kupic ale okazało sie że jakiś przeszczep heheheh :D
Koniec świata to może i nie , chociaż nigdy nic nie wiadomo.Cytat:
Zamieszczone przez Słowik
Na 19 grudnia jestem umówiony z Sylwkiem na pierwsze i ostatnie oględziny jego E32 :)
Tak tak. Decyzja już została podjęta.
jeśli chcesz kupić E32 740 to jedź z kasą zeby dwa razy nie jeździć...Sylwka jest git :]