ale to nie sa roznice w wygladzie silnika, tylko reszty napędu. do tego dodac moge wiekszy i grubszy lacznik elastyczny walu w 4.0
Wersja do druku
mechanikowi napewno sie nie pomylilo bo powiedzial mi wyraznie ze mam skrzynie 5HP-30 tym bardziej ze on sie zajmuje tylko i wylacznie skrzyniami wiec chyba trudno o pomylke (powiedzial mi wyraznie ze mam duza skrzynie i ze to nie jest 3 litry motor tylko albo 4.0 albo 4.4 ), a autko kupilem z komisu to wiadomo gosc chcial sie go pozbyc i mial gdzies mnie informowac co tam siedzi co i jak w papierach mam 730 160 kW...
p.s ostatnio jestem strasznie zalatany i malo wolnego czasu , ale jak tylko znajde chwile to napewno podam te numer to sie rozstrzygnie ewidentnie co tam siedzii:smile:
Odczytać nr na silniku to chwila...a na kolektorze ssacym to dosłownie moment...
aha moze jeszcze bym dodal ze lecialem nia po autobanie w niemczech 250 czyli zamknelem licznik i czulem jeszcze spory zapas mocy... a wyczytalem ze 730 v-max wynosi 235km/h ?
3.0 v8 da rade i 250km/h pojechać:)
a no chyba że;)!!
Co z tym numerem ? :)
250 i spoooory zapas mocy to chyba Ci tam od razu 6,0i zeswapowali ahh te marzenia u rodaków